Zvaigžņu prognoze 2022. gada novembrim – dažiem piepildīsies sapņi!

Mums vēl ir palicis trešais rudens mēnesis. Saskaņā ar prognozēm tas kļūs mazāk bīstams nekā oktobris. Nakts gaismekļi centīsies palīdzēt mums gūt panākumus dažādās dzīves jomās.

2022.gada novembris kopumā solās būt gaišs katra cilvēka dzīvē. Daudzi no mums atradīs savu aicinājumu. Ja vēlaties to izdarīt pēc iespējas ātrāk, izmantojiet attiecīgos zvaigžņu pētnieku ieteikumus. Tas būs mīlestības, laipnības, siltuma un veiksmes laiks. Nakts spīdekļi būs mūsu pusē, taču mēneša otrajā pusē viņu noskaņojums būs nedaudz pretrunīgs Merkura un Venēras konfrontācijas dēļ, ņemot vērā vienlaicīgo pāreju Strēlnieka zīmē.

Auns

Aunam novembrī būs stingri aizliegts risināt svešas problēmas. Tas ir tabu, jo iesaistīšanās citu cilvēku nepatikšanās var atņemt šiem cilvēkiem ticību sev, kā arī izraisīt dārgā laika zaudēšanu. Šis ir mēnesis, kas jums pilnībā jāvelta sev. Jā, daudzi var sākt gāzt pārmetumu kalnus pār Auniem, to egoisma dēļ, taču labāk neklausīties citu teiktajā. Novembrī variet droši doties biznesā un darbos, un brīvdienās noderēs izklaides, kur variet gūt jaunas emocijas. Šīs zīmes cilvēki spēs uzveikt depresiju un satricinājumus jebkurā jomā.

Vērsis

Vērsis, visticamāk, kļūs pacietīgāks. Zvaigznes un planētas sola viņiem neveiksmi, taču ir svarīgi atcerēties, ka jebkuru prognozi var labot. Visas prognozes Vēršiem sola problēmas personīgajā dzīvē un finanšu sfērā, kā arī darbā, taču, ja šie cilvēki spēs palikt metodiski, efektīvi un spēcīgi, viņi tiks galā ar visu. Speciālisti iesaka šo mēnesi sākt ar tīrīšanu. Rudeni labāk pavadīt tīrībā un kārtībā, jo nakts gaismekļi to vēlas. Ja esi slinks un gaidi brīnumu, tad izredzes uz panākumiem un stabilitāti būs nulle.

Dvīņi

Dvīņiem novembrī vajadzētu pievērst uzmanību  Visuma padomiem biežāk. Zvaigznes un planētas atrodas diezgan labvēlīgā stāvoklī, tāpēc tās vēlēsies palīdzēt Dvīņiem izlauzties vadībā. Sākas laiks, kad var notikt nelaimes, no kurām daudz kas būs atkarīgs nākotnē. Galvenie Dvīņu ienaidnieki novembrī ir slinkums un vilcināšanās. Ja ir kādas svarīgas lietas darāmas, labāk tās risināt bez kavēšanās. Arī rudens beigās ir ļoti svarīgi neatļauties kaitīgiem ieradumiem, jo ​​tie var atņemt Dvīņiem enerģiju.

Vēži

Vēžiem pienācis laiks domāt par veselīga dzīvesveida piekopšanu. Ja nevēlaties izstrādāt savus ieradumus, pielāgot savu ikdienas rutīnu un uzturu, varat izmantot motivējošu citātu palīdzību, kas to izlabos. Biznesa sfērā mēneša sākumā valdīs miers un klusums, bet mīlestībā līdz 16. datumam var būt neliela drāma. No 17.datuma viss mainīsies tieši otrādi – mīlestībā sāksies miera periods, bet biznesā pienāks ļoti nemierīgs laiks, kurā Vēžiem būs nepieciešama maksimāla piesardzība.

Lasi arī: Viņa 35 gadu vecumā dzemdē savu piekto bērnu, sāp sirds par šiem bērniem

Lauva

Lauva, būdama viena no  emocionālākajām zvaigžņu zīmēm, var tikt pakļauta sliktai ietekmei no ārpuses. Šīs zīmes cilvēki jutīs, ka viņu iekšējā pasaule sabrūk, bet patiesībā tā vienkārši tiks pārbūvēta par kaut ko jaunu un skaistu. Nākotnē šiem cilvēkiem būs lieliski panākumi, bet tagad, lai gūtu panākumus, viņiem būs jāiztur vieglas grūtības. Novembra zvaigznes un planētas būs pietiekami pozitīvas, lai sāktu darīt kaut ko jaunu. Lauvas var domāt par darba maiņu, kā arī sava stila maiņu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment