5 lietas, no kurām jāatsakās 2022. gada novembrī, lai būtu laimīgāki

Laime nav nauda un nav spoži panākumi darbā, lai gan dažreiz arī bez tās ir grūti iztikt. Laime ir brīvība, un spēja atbrīvoties no visa liekā, kas traucē sasniegt brīvību.

Vissvarīgākais ir mēģināt atbrīvoties no  domām, kas noved pie slimībām. Novembrī jums jāvirzās uz priekšu, un šim nolūkam jums būs nepieciešama ticība sev un optimisms. Tuvojas ziema, kas nozīmē pārmaiņas, tāpēc esiet tām garīgi gatavi.

Alkatība

Nekādā gadījumā nedrīkst ļaut sev pārkāpt robežu, aiz kuras stāv alkatība un sīkumainība. Mēģiniet dot cilvēkiem savu laiku, enerģiju. Var un pat vajag dāvināt neplānotas dāvanas. Tas uzmundrinās cilvēku, kuram pievērsīsiet uzmanību. Jūsu dzīve kļūs daudz patīkamāka un labāka.

Gaidīt apstiprinājumu no citiem cilvēkiem

Novembrī, iespējams, nesagaidīsi komplimentus no tiem, kas tev ir dārgi, un vēl jo vairāk no tiem, kas nav tavi radinieks vai draugi. Jūsu pašapziņai jābūt pašpietiekamai, spēcīgai un nesatricināmai. Ja jūs sāksiet klausīties cilvēkos un viņu domās par sevi, jūs ātri atvadīsieties no augsta pašcieņas.

Tiekšanās pēc ideāla

Nav nekas nepareizs, ja cenšaties darīt savu darbu labi vai vienmēr izskatīties pēc iespējas labāk, taču dažreiz tas ir ļoti nogurdinoši. Novembris būs labvēlīgs mēnesis. Taču jums var nepietikt laika un enerģijas, lai visu paveiktu uzreiz. Tāpēc zvaigžņu pētnieki stingri iesaka mums visiem viegli izturēties pret kļūdām. Ļaujiet sev kļūdīties un dariet darbu vismaz uz stabila četrinieka. Tas ietaupīs daudz nervu šūnu un ļaus rudens sezonu noslēgt uz pozitīva viļņa, sagaidīt ziemu priecīgi un apmierināti.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze 2022. gada novembrim – dažiem piepildīsies sapņi!

Tukšas cerības

Pirmkārt, negaidiet, kad veiksme vienkārši klauvēs pie jūsu durvīm. Novembris paies ātri, tāpēc negaidiet, ka lietas pēkšņi uzlabosies – ka mīļotais cilvēks mainīsies, būs jauns darbs un nepatikšanas pazudīs pašas no sevis. Viss ir jādara ar savu roku.

Domas par pagātni

Piemēram, domas par bijušo dvēseles radinieku. Jūs izšķīrāties, un tam bija iemesls. Atceroties savu bijušo mīlestību, nedomājiet par cilvēku, bet gan par mācībām, ko Visums jums ir iemācījis. Nekavējieties pie jūtām, kas ir pagātnē. Tas neļaus jums izveidot jaunas attiecības un liks jums uztraukties.

COMMENTS

Leave a Comment