Izvēlieties kārti un saņemiet personisku prognozi!

Koncentrējieties, vizualizējiet, kas jūs interesē: nauda, ​​ģimene, karjera, īpašuma pirkšana. Uzdodiet jautājumu – uz kuru jums patiešām vajag atbildi.

1. Mēness

Mēness tika paslēpts zem pirmās karts – tā ir ilūzija, mistiski notikumi. Jūsu jautājumam ir divas iespējamās atbildes. Jūs vai nu saņemat to, ko vēlaties, jo sakritība, vai jūsu sapnis ir tik iluzors, ka jūs pats saprotat, ka tas nekad nepiepildīsies.

Ieskatieties nākotnē reāli, priekšā izvirziet reālus mērķus, un, ja piepildīsies neiespējams sapnis, jūs priecāsieties un būsiet patīkami pārsteigti.

LASI ARĪ: Ko tavi pirkstu nospiedumi stāsta par tevi

2. Zobenu pāžs

Izvilktā kārts nozīmē, ka jūsu plāni noteikti būs izpildīti, ja jūs maksimāli centīsieties, un jums ir pietiekami daudz enerģijas. Tagad ir laiks, kas ļauj rīkoties izlēmīgi. Jūs esat entuziasma pilns, jūsu idejas ir reālas, un jūs esat gatavs tām līdz galam sekot.

Nepārtrauciet, vienkārši dodieties uz priekšu. Visums pats jūs spiež un palīdz jums tikt galā ar šķēršļiem. Riskē!

3. Piecas monētas

Ja jūs rūpējaties par mīlestības lietām, tad jūs varat būt pārliecināti, ka viss izrādīsies vislabākajā iespējamā veidā. Ja jums ir bažas par finansēm, tad kārts brīdina par lieliem pirkumiem un ieguldījumiem apšaubāmajos uzņēmumos. Saglabājiet savu krūzi, līdz labākiem laikiem, viņi noteikti nāks. Tāpat, nedodiet aizdevumu, jums būs grūti to saņemt atpakaļ.

Kārts saka, ka tagad ir labāk atturēties no aktīvām darbībām jebkurā jomā. Labāk jāgaida, labs brīdis būs ļoti drīz, un tad jūs baudīsiet krējumu!

avots: esotericblog

Leave a Comment