Retrograda Saturns un Plutons Mežāzī: kā izvēlēties pareizo ceļu!

Retrograda Plutons 2019. gadā – no 24. aprīļa līdz 3. oktobrim un retrograda Saturns – no 29. līdz 18. septembrim. Saturna ir bāze, un Plutons ir enerģija.

Viņi vēlas, lai mēs būtu nopietni, mērķtiecīgi, izšķiroši un pieņemam lēmumus. Šie divi sāk savu retrograda periodu ne tikai tuvu viens otram pēc datuma, bet arī Mežāža zīmes tuvumā. Tādēļ pieaug to nopietnā, mērķtiecīgā, apņēmīgā un inteliģentā enerģija.

Kāds ir Saturna un Plutona retrograds?

Saturna retrograds parasti ir laiks, kad mēs varam novērtēt un saprast, kas mums jādara citādi, lai mēs varētu mācīties. Retrograda Plutons ir palēnināts un domīgs.

LASI ARĪ: Mūsu tikšanās nav nejaušas un tām ir sava nozīme

Abi retrogradi vēlas, lai mēs apstātos, domātu un plānotu, un tas ir 10 000 reižu vairāk nekā abiem Mežāzī. Tas padara periodu par ideālu, lai koncentrētos uz virzienu, kurā jūs dodaties. Ir pienācis laiks pajautāt sev, vai jūs tagad dodaties uz to, ko jūs galu galā vēlaties sasniegt.

Ja atbilde ir nē, varat veikt nepieciešamās izmaiņas.

Kas visvairāk sajūtīs retrograda Saturnu un Plutonu?

Šo divu retrogradu sākumu sajutīs visspēcīgāk ikviens, kuram ir planēta vai punkts dzimšanas kartē starp 20 un 23 grādiem Aunā, Vērsī, Vēzī, Jaunavā, Svaros, Skorpionā, Mežāzī vai Zivīs.

Ja jūsu planēta vai punkts atrodas Vērsī, Vēzī, Skorpionā vai Zivīs, tas nostāda to labvēlīgā stāvoklī pirms retrograda, un tas var vienkāršot jūsu disciplīnu, pienākumu izpildi, pieņemt pareizos lēmumus un atrast ceļu.

LASI ARĪ: Fen Šui Natalijas Pravdinas prognoze 2019. gada maijam

Aunā, Svaros vai Vēzī, tas nostāda planētu vai punktu grūtā leņķī, lai atgrieztos, un tas var radīt ierobežojošu enerģiju. Jūs varat justies, ka jums nav tik daudz iespēju, kā jūs vēlaties, un var likties, ka neatkarīgi no tā, ko jūs darāt, jūs nevarat izkļūt no slāpējošās enerģijas.

Pirmkārt, jums jāstrādā, lai atrastu telpu ierobežojumu robežās un novirzītu jebkuras dusmas, vilšanos un bailes produktīvā tirdzniecības vietā. Otrkārt, ja jūs jūtaties atturīgi, neapmierināti un noguruši, iespējams, Saturns un Plutons mēģina pievērst jūsu uzmanību un likt izdarīt jums pārmaiņas.

Jūsu enerģija jākoncentrē uz kaut ko, kas jūs aizrauj (Plutons), un jums ir jābūt atbildīgam un jādara viss pareizi (Saturns), un, lai gan tas nevar visu izmainīt uzreiz, tas palīdzēs savlaicīgi atgriezties uz ceļa.

avots: esotericblog

Leave a Comment