Izvēlieties seno simbolu un saņemiet padomu!

Simboli ir ļoti nozīmīgi mūsu dzīvē. Viņi ir tik ļoti iemiesota mūsu dzīves daļa, ka lielākā daļa cilvēku pat nesaprot, cik bieži viņi katru dienu satiek tos.

Visiem šiem simboliem ir senas izcelsmes, bet mūsdienu sabiedrībā lielākā daļa no viņiem var zaudēt patieso nozīmi. Un atkal simboli var tikt uztverti atšķirīgi atkarībā no personas un viņa kultūras.

Paskatieties uzmanīgi uz simboliem, atlasiet vienu un pēc tam saņemiet padomu, kas jums ir nepieciešams!

1.Simbols

Dzīvības koka simbolismam ir sena vēsture, kas šķērso daudzas kultūras. Dzīvības kokam ir kopīgas tēmas un nozīmes, kas aptver daudzas tautas.

LASI ARĪ: Kā saprast, ka jums ir zema vibrācija: 5 vienkārši veidi

Dzīvības koks nozīmē, ka jūs neesat sala, bet jūs esat cieši saistīts ar ārpasauli, un jūsu izaugsme un labklājība ir atkarīga no ārpasaules.

Jūs esat arī izaugsmes simbols skaistā un unikālā personā. Ja koki ir jauni, gandrīz visi no tiem izskatās vienādi. Bet, kad viņi kļūst vecāki, viņi iztur vētras un iznīcināšanu. To zari var lūzt un augt citā virzienā.

2.Simbols

Ankh tika regulāri izmantots senajā Ēģiptē, izmantojot hieroglifus, mākslu un artefaktus, lai parādītu dzīves svarīgumu. Ankh dažreiz tiek saukts par “dzīves atslēgu”.

Lai gan simbols vienmēr ir izmantots, lai attēlotu dzīvi, tas ir izmantots daudzos veidos. Precīzāk, Ankh varētu simbolizēt fizisko dzīvi uz Zemes, mūžīgo dzīvi debesīs vai pazemē, nemirstību un pat reinkarnāciju.

Vienīgais jautājums, kuru es vienmēr mēģinu sev uzdot pirms lēmuma pieņemšanas: es jutu to pirms mēneša? Ja nē, kas ir mainījies? „Vienmēr pārbaudiet sevi pirms nopietna lēmuma pieņemšanas, lai pārliecinātos, ka jums nav jāpieņem ilgtermiņa lēmums, pamatojoties uz īstermiņa noskaņojumu, jo galu galā tam būs sekas.

3.Simbols

Om ir senais sanskrita “vārds”, ko mediējot pirmo reizi sajuta riši. Tas bija vairāk par Om būtību, nevis tikai par viņa izdziedāšanu.

Ir grūti aprakstīt vārdus, bet Om pārstāv visu. Ir teikts, ka tā ir visas radības sēkla. Tāpat kā zīļu milzīgais spēks un skaistums ir spēcīgs ozols. Šis šķietami mazais vārds satur visu Visuma spēku. Tas ir visu vai pagātnes, tagadnes un nākotnes sākums, vidus un beigas. Om dziedāšana ieved jūsu apziņā šīs pasaules un jūsu ķermeņa fizisko realitāti, smalku iespaidu no prāta un emocijas, domas un pārliecības par savu dzīvi un šo pasauli.

4.Simbols

Visuresošajam Jiņ-Jaņ simbolam ir saknes daoismā, ķīniešu reliģijā un filozofijā. Jiņ, tumšais virpulis, ir saistīts ar ēnām, sievišķību un viļņu lokiem; Jaņ, gaismas uzliesmojums, pārstāv spilgtumu, kaislību un izaugsmi.

Jiņ-Jaņ ir daoistu domāšanas būtisks aspekts. Dabiskajos likumos mēs vienmēr izmantojam cilvēka vērtības.

avots: esotericblog

Leave a Comment