Ja esat noguris no darba: pašmotivācijas paņēmieni

Saglabājiet pozitīvu attieksmi

Apakšmērķi, kurus var ieplānot uz mēnesi, nedēļu un katru dienu, palīdzēs sasniegt vēlamo rezultātu. Apbalvojiet sevi par katru paveikto darba posmu, dienas laikā ieturiet nelielas atpūtas pauzes, mēģiniet labi atpūsties vismaz reizi nedēļā. Un pastāvīgi domā par to, cik brīnišķīgi būs, kad mērķis tiks sasniegts.

Frāzes, piemēram, “Es to varu”, “tas ir tikpat viegli kā bumbieru lobīšana”, “tas nav pārāk viegli, bet es mēģināšu” un tamlīdzīgi palīdzēs jums iegūt pašapziņu. Pēc kāda laika jūs jutīsiet, ka piecelties no rīta un doties uz biroju ir kļuvis daudz vieglāk, un jūsu sapnis drīz kļūs par realitāti.

Lasi arī: Gaisa stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjiem 2023.gada oktobris atnesīs nepārtrauktu satraukumu kādā no dzīves sfērām!

Lasi arī: Uguns stihijas zvaigžņu zīmes pārstāvjus 2023.gada oktobrī sagaida liktenīgi izaicinājumi!

Esi godīgs pret sevi

Nav neiespējamu uzdevumu. Paskatieties uz savām stiprajām pusēm no cita skatu punkta, un jums tiks atklāti līdzekļi panākumu gūšanai. Šim nolūkam noderēs tādas rakstura iezīmes kā ambīcijas un kaislība. Vislabāk ir skaidri formulēt savas vēlmes; skaidrība jūsu prātā palīdzēs piesaistīt veiksmi.

Lai pēc pirmā mērķa sasniegšanas nejustos sagrauts , laika gaitā varat pievienot vēl pāris. Galvenais, lai tie atbilstu tavām morālajām vērtībām. Taču neļauj sev noslēgt darījumu ar savu sirdsapziņu apšaubāmu labumu dēļ. 

Leave a Comment