Ja joprojām sapņojat par dzīvi ārzemēs, šīs fotogrāfijas liks pārdomāt…

desktop9

Daudzi no mums domā, ka došanās uz ārzemēm nesīs laimi un bagātību. Eiropa un Amerika mums šķiet ideālas, un arī dzīvi tur mēs redzam daudz labāku par to, kāda tā mums ir šeit, taču patiesība diemžēl ir tālu no iecerētajiem sapņiem!

Nabadzība ir visur, arī ārzemes nav izņēmums.

Lasi arī: Četrdesmit Vangas pravietojumi pēc dzimšanas gada un mēneša. Unikāla tabula!

Jā, mēs visi zinām, ka algas tur mēdz būt daudz lielākas, arī par visvienkāršākajiem darbiem, taču reti kurš aizdomājas par to, ka arī dzīve tur ir daudz dārgāka, jo, piemēram, to, ko Jūs šeit mēnesī maksājat par īri, tur Jūs maksāsiet nedēļā, līdz ar to tas ir tikai loģiski, ka arī algas tur ir lielākas, taču, lai Tu kaut nedaudz noticētu tam, ka ārzemes ne vienmēr ir paradīze Zemes virsū, esam sagatavojuši ārzemēs esošo dzīvokļu fotogrāfijas, lai Jūs saprastu, ka pašlaik dzīvojat ļoti labi!

Šķir lapu tālāk, lai saprastu, ka ārzemes nav nekāda “zelta bedre”

COMMENTS

  • <cite class="fn">qwop</cite>

    Un tagat kādu bildi bez bomžatņika.

  • <cite class="fn">Tautietis</cite>

    Visi tie kas sapno par ameriku un dziivi tur ir degredeeti vaji cilveeki, kas doma, ka viss ir gluzi taa ka redz netaa. Tas tik pierada cik musu valsti ir maz milestibas pret to. Nav jamil valdiba, bet savu tevu zemiite! Mazak jaietekmejas kas notiek arpus robezam un jadzivo sava zeme un jaskatas kas notiek apkart.

  • <cite class="fn">Bomzis no LV</cite>

    Ka tik ne tā.. No Latvijas dzives ne tik vien tādas bildes varu dabūt.. Cita acī skabargu redz,savā baļķi neredz..

  • <cite class="fn">Madars Armfelds</cite>

    Raksta autors ir pilnīgs idiots! Stulbeni, aizbrauc uz laukiem un apskties, kā tur dzīvo liela daļa pensionāru, kas visu mūžu godīgi maksājuši nodokļus. Šajās bildēs redzētais ir tikai ziediņi.

    • <cite class="fn">Jana</cite>

      Ja paņemtu rokā slotu un nomestu slinkumu viss spīdētu un laistītos nu ja patīk dzīvot kā izgāztuvē tā ir katra paša izvēle.

  • <cite class="fn">ifchiks</cite>

    Ja ir galva uz pleciem un tajā ir kaut nedaudz smadzenes, tad tā nav jādzīvo. Ja gribi vergot, par sviestmaizi un jebkādu jumtu virs galvas, tad tam smadzeņu nav un nebūs, un pietiek ar to, kas ir. Es, tāpat kā daudzi citi, dzīvoju ārzemēs labi un nesūdzos par kaut kā trūkumu. Īrēju 90kv m dzīvokli ar 60kv m terasi par 600 eiro mēnesī, braucu ar labu auto un strādāju normālā darbā, sieva tāpat.
    Nevajag bāzt sejā tikai to slikto… Es saprotu, ka gribat noturēt cilvēkus Latvijā, bet par to pirmām kārtām būtu jādomā valdībai…

    • <cite class="fn">dita</cite>

      Es par māju ar 3 istabām maksāju 175€/mēnesī.Saņemu 1500+vīrs tikpat.Ārzemes sastāv ne tiki no Londonas,kas ir viena no pasaules dārgākajām pilsētām.

Leave a Comment