Ja jūs ievērojat šos 6 uzskatus, tad jūs, iespējams, esat “indigo cilvēks”

Tiek uzskatīts, ka tā sauktajam “indigo bērnam” ir unikālas, un dažreiz pat pārdabiskas spējas un iezīmes. Šo terminu 1970. gados izgudroja Nensija Anna Tapp, kad viņa “redzēja”, ka dažiem cilvēkiem bija ļoti īpaša aura. Indigo ir četri galvenie veidi: humāni, mākslinieki, konceptuālisti un cilvēki-katalizatori. Indigo ir daudzas īpašības, kas ietver lielisku izpratni par mūsdienu tehnoloģijām un augstu enerģijas līmeni.

Lasi arī: Parādi vīrietim šī lietas, pirms noslēgt ar viņu laulības saiknes

1. Atbilstība un izsekojamība – tas ir acīmredzami liekas

“Jūs nevarat saskumt” – tas ir viens no jūsu dzīves kredo. Pasaule nepārtraukti attīstās, pateicoties tādiem cilvēkiem kā jūs, un jūs noteikti nepakļaujaties parastajam statusam. Jūs zināt, ka daži noteikumi ir jāiznīcina, un jāiznīcina pat tad, ja tas rada negatīvu reakciju.

2. Vienīgais veids, kā cīnīties pret netaisnību, ir rīkoties nekavējoties

Mūsdienu pasaule, šķiet, jums ir haoss un ļoti nestabila vieta, un jūs to nevarat ignorēt. Jūs esat viens no tiem cilvēkiem, kuri nebaidās skaļi paust savu viedokli, lai sāktu līdzekļu piesaistīšanu kādam mērķim, maršam vai protestam. Jums ir nepārtraukti jāpiedalās dažādās izmaiņās.

3. Skola nav paredzēta visiem

Jums ir vēlme apšaubīt izglītības sistēmu. Standarta skola un tās mācību principi var būt pārāk novecojuši un neefektīvi. Jūs uzskatāt, ka šī struktūra ir iestigusi un pilnīgi nespēj paust radošumu un neļauj tev izpausties. Jūs neesat ieinteresēts šajā zināšanu avota formātā.

4. Jūtība ir gan vājums, gan izturība

Indigo cilvēki mēdz būt emocionāli, kas ir gan labi, gan slikti. Tas arī nozīmē, ka esat pārāk jutīgs un neaizsargāts. Šī funkcija palīdz jums būt jutīgiem pret cilvēkiem, un liek jūsu idejai pārveidot pasauli, bet tas arī nozīmē, ka jūs varat dažreiz justies emocionāli nomākti un izdegt.

Lasi arī: Vienīgā zodiaka zīme, kurai tev jāsniedz otrā iespēja!

5. Uzdodiet daudz jautājumu, lai uzzinātu šo pasauli

Tu neesi fans paklausībai un pazemībai, un staigāt uz pirksta galiem, jo jūs esat neticami ziņkārīgs cilvēks, kurš mīl, uzsūkt zināšanas, tās analizēt un atklāt dažus aspektus jautājumā. Tu mēdz uzdot jautājumus divu iemeslu dēļ: (1), jo vēlaties apstrīdēt esošo novecojušo procedūru un (2), jūs patiesi vēlaties uzzināt par pasauli visu, kas ir iespējams.

6. Uzklausījis savu intuīciju, jūs varat daudz uzzināt par kādu personu

Kad jūs pirmo reizi satiekat cilvēku, pēc sazināšanās ar viņu jūs jūtat viņa vibrācijas un burtiski “lasāt” viņa iekšējo būtību. Visveiksmīgākais ir tas, ka jūs gandrīz nekad nepieļausiet kļūdas, dodot cilvēkiem precīzas īpašības.

Avots

 

Leave a Comment