6 zīmes, ka tā nav mīlestība, bet tikai akla aizraušanās!

Vai jūs neesat pārliecināts, vai jums patiešām patīk šī persona, vai arī jūs vienkārši akli aizrauj kāds cilvēks? Tas var sajaukt jūs!

Atšķirība starp kaislību un mīlestību slēpjas apstāklī, ka aizraušanās – tai ir īss mūžs, bet mīlestība – dziļas jūtas pret personu, kas iztur laika pārbaudi. Problēma ir tā, ka kaislība – tā ir spēcīga sajūta, kas var likt jums domāt, ka jums ir mīlestība.

 Lasi arī: Jūsu Ēģiptes mīlestības taro prognozes!

1. jūs viens otru pazīstat pārāk īsu laiku

Es zinu cilvēkus, kuri teica, ka pēc dažām dienām viņi ir iemīlējušies. Bet pēc dažiem mēnešiem viņi domāja, ka viņi ienīda visu šajā personā, kas nozīmē, ka ar vienu reizi viņiem nepietiek laika, lai labāk iepazītos ar kādu personu.

Mīlestībai vajadzīgs laiks, lai attīstītos. Tam nepieciešama tuvība, kas prasa piesaistīšanu kādam.

Mīlestība ir iepazīšanās ar kādu, ar kuru jau ir izveidojušās noteiktas attiecības. Jūs varat sajust viņu mīlestību, bet, ja jūs neizmantojat laiku, veidojot ciešu saikni, tad šī piesaiste, visticamāk, nāk no aizraušanās nekā no patiesas mīlestības.

2. jūs esat vērsti uz to, ko vēlaties no viņa un no attiecībām

Daži cilvēki iesaistās attiecībās un jau iztēlojušies to, kā viņi satiekas, apprecas, ir bērni un pārceļās uz tropisko salu pēc pensionēšanās.

Viņi apraksta visu detalizēti, tostarp dažus mazus notikumus, un to, kā viņi vairāk un vairāk mīl viens otru.

 

Lasi arī: Kas ir mīlestība, jeb kāda ir atšķirība starp seksu un mīlestību

 

Taču šie cilvēki ir vērsti uz savu nākotni tikai ar viņu no viņu viedokļa, nevis no citas personas viedokļa. Ja jūs redzat savas attiecības tikai no jūsu viedokļa, tā ir vairāk aizraušanās, nevis mīlestība.

Mīlestība ir zināšanas par to, ko cita persona vēlas dzīvē, un darbs pie kopīgiem mērķiem. Tas nav tikai par jūsu vajadzību un cerību apmierināšanu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment