Ja mīli kādu Lauvas zīmē dzimušo, pievērs viņam uzmanību, pirms ir par vēlu

5-things-you-need-to-know-about-dating-a-capricorn

1. Tu pakasi manu muguru, un es pakasīšu Tavu

Lauva Tev palīdzēs, kad tava karaļvalsts kritīs, viņš būs Tavs atbalsts grūtā brīdī. Viņš darīs visu iespējamo un tas nozīmē, ka sevi viņš atstās otrajā plānā. Ja Lauva Tev regulāri izsaka komplimentus, tas nozīmē, ka vismaz daļu no tiem viņš vēlētos saņemt arī atpakaļ. Lauvai jāzina, ka Tu viņu mīli, turklāt tas jādzird regulāri. Lauva ir gatavs panākt Tevi jebkurā līmenī. Viņš mīļotā cilvēka labad ir gatavs uz itin visu. Šī ir tā zīme, kuras pārstāvis noteikti pārspēs visas Tavas cerības.

2. Lauva attiecībās ienes jautrību, dzirkstelīti un personīgo pieskārienu

Kā jau Uguns zīme, Lauva labi zina, kā padarīt visu karstāku. Viņš zina, kā izveidot nepieciešamo atmosfēru. Šīs zīmes sirds ir ļoti kaislīga, un Lauva to labprāt parāda. Lauva dzīvo tam, ko mīl visvairāk. Viņu dzīvē esošie cilvēki ir vissvarīgākie. Būs grūti atrast kādu Lauvu, kurš nerunātu no sirds. Šajā zīmē dzimušie ir tie, kuri dara to, kas tiem patīk un viņiem noteikti patīk tas, ko viņi dara.

Lasi vēl: “Durstīgie” Lauvas. Ziedu horoskopā – mežrozīte, saulespuķe un roze

3. Lauva ir uzticams

Pat tad, ja mainās uzticamības definīcija, Lauva būs gatavs ziedoties tās labad. Tas nozīmē, ka Lauva būs gatavs piedot ko tādu, par ko viņam vajadzētu būt dusmīgam. Saviem mīļotajiem viņš nereti ir gatavs dot dažādas “atlaides”. Lai arī uzreiz nebūs iespējams noteikt, ka Lauva dusmojas, Tu to noteikti uzzināsi vēlāk. Šīs zīmes pārstāvji noteikti nav nekādi kūdītāji, tomēr, ja viņi būs devuši gana daudz, bet atpakaļ nebūs neko saņēmuši, viņi būs sarūgtināti un dusmīgi. Lauvai lojalitāte ir svēta lieta, un, ja Tu to izmantosi viltus nolūkiem, paies labs laiks, līdz Lauva būs gatavs Tev piedot pāridarījumu.

4. Lauvai patīk atrasties uzmanības centrā

Tu nekādā gadījumā nevēlies palaist garām to, kā Lauva gozējas uzmanības centrā kādā ballītē. Lauvai ir svarīgi zināt to, ka viņa izteiktie joki šķiet smieklīgi tieši viņa otrajai pusītei. Viņš vēlas tikt atbalstīts, kā arī gūt apstiprinājumu tam, ka viņa teiktais un darītais ir baudāms citiem. Lauva labi zināms ar savu lielisko humora izjūtu, asprātīgajiem jokiem un aizraujošajiem stāstiem. Viņš izgaismo pat vistumšāko dienu. Lauva spēj zagšus nozagt citu cilvēku uzmanību un apkārtējo cilvēku lokā viņš ir tas, kurš liek izbaudīt katru doto mirkli.

5. Lauvai ir milzīgs daudzums mīlestības, ko dot citiem, un arī viņi paši vēlas būt mīlēti

Lauvai jājūtas mīlētam un gribētam. Pastāvīga mīlestība ir īsta panākumu atslēga uz šīs zīmes sirdi. Ņem vērā, ka Lauva spēj mīlēt cilvēkus, pat nedomājot par viņiem romantiskā veidā. Lauvai piemīt spēja saskatīt labo ikvienā, viņš nevar nepamanīt apbrīnas vērtas īpašības. Dažkārt šīs zīmes pārstāvji var justies nomākti, ja nespēj padarīt visus laimīgus – viņiem no sirds nepatīk pievilt citus. Vislaimīgākie viņi ir brīžos, kad zina, ka mājās viņus kāds gaida. Lauva meklē sev partneri, kuru mīlēt un kuram uzticēties mūžīgi. Lai izveidotu vislabākās attiecības, regulāri jāatgādina, cik Lauva ir labs. Tāpat nevajadzētu piemirst par piedzīvojumiem attiecībās.

Leave a Comment