Ja tev ir grūti pamosties, sāc piekopt ŠO! Tas noderēs!

Pamošanās no rīta ir grūta gandrīz ikvienam – tikai paši rūdītākie var atvērt acis un uzreiz izlīst no gultas.

Tomēr ir iespējami veidi, kā piespiest sevi beidzot pamosties, neatliekot modinātāju desmit reizes. Jā, rīti ir grūti, bet, ja sāksi par tiem domāt laicīgi, tad tu tādā veidā palīdzēsi sev pamosties vieglāk.

Atceries šo: lai pamostos agri bez problēmām, laicīgi ir jādomā par miega kvalitāti un kvantitāti

Ja iesi gulēt laicīgi (tā, lai izgulētos vismaz 7 stundas), tad ar laiku sāksi just, ka pamosties no rīta ir daudz vienkāršāk. Visa atslēga ir tajā, cik ilgi guli. Loģiski, ka nejutīsies labi un būs grūti pamosties, ja būsi gulējis tikai kādas 4/5 stundas.

Nedzer kofeīnu tad, kad ir vēls

Vismaz astoņas stundas pirms gulētiešanas atsakies no ēdiena un kofeīnu saturošiem dzērieniem. Visi atspirdzinošie dzērieni, kafija, enerģijas dzērieni, tēja un šokolāde ir jāizsvītro no tavas ēdienkartes vakaros.

Nelieto alkoholu

Neilgi pirms gulētiešanas nelieto alkoholu, jo tas pabojās tava miega kvalitāti, lai arī liksies, ka aizmigt ir vienkāršāk.

Iesāc vakara rutīnu

Iedzer vakara tēju, pārtrauc rosīties, ieej dušā vai izbaudi siltu, smaržīgu vannošanos – padari šādus ieradumus par tādiem, kas tevi nomierinās pirms gulētiešanas.

Lasi vēl: Lūk, ko tev nodarīs pārāk ilga gulēšana; izrādās, ka tas ir TIK bīstami!

Guļot gultā, neskaties televizoru

Jā, varbūt tas izklausās sarežģīti, bet gultai ir jābūt paredzētai tikai gulēšanai un seksam – tas arī viss. Ja izmantosi to tikai šādiem mērķiem, miegs būs daudz, daudz labāks un no rīta būs vieglāk pamosties.

Vakarā sakārto drēbes rītam

Drēbju sakārtošana iepriekšējā vakarā ietaupīs dažas minūtes laika no rīta – nebūs jābojā sev garastāvoklis, domājot par to, ko vilkt.

Avots: buzzfeed.com

Leave a Comment