Ja tu esi brunete, rudmate vai blondīne, tad…

Ja tu esi rudmate, tad:

Rudmates – ļoti temperamentīgas, kašķīgas, viltīgas un melīgas. Visos žurnālos vairāk tiek pieminētas brunetes un blondīnes, bet par rudmatēm parasti visi aizmirst. Un kāpēc tieši  rudmates? Kāpēc rudmates vienmēr klusējot tiek apietas apkārt. Bet kāds ir rudmatu noslēpums? Jā, ļoti reti kurš vīrietis atzīsies, ka viņam patīk rudmates. Literāti bieži vien rudmates atspoguļo kā raganas, kurām pie tam vēl ir zaļas acis. Kā arī visā folklorā tiek minēts, ka rudmates ir nemiernieces, raganas un kareivīgas sievietes.

Ja tu esi brunete, tad:

Ikvienai no mums ir bijis tāds periods, ka ir gribējies pārkrāsot matus citā krāsā. Piemēram melnus matus kā no filmas „Adamsu ģimene” varonēm. Jau no seniem laikiem zināms, ja sievietei ir tumši mati, tad tie ir ļoti spēcīgi un biezi, tāpēc ar šādiem matiem iespējams biežāk piesaistīt uzmanību. Tumši mati, jūs padara pievilcīgāku un šādas meitenes piesaista nopietnu puišu uzmanību. Mūsdienās brunetes ir ļoti modē. Ja jums piestāv šī matu krāsa, tad tas ir liels pluss, jo tiks iekarotas daudzas vīriešu sirdis. Ir zināmas tādas brunetes kā – Esmeralda, Karmena, Kleopatra! Un viņas visas ir iekarojušas visu pasauli. Bet labāk neeksperimentējiet ar tumšo matu krāsu, jo savādāk jūs kļūsiet par melnu raganu.

Ja tu esi blondīne, tad:

Blondīne – gaišmataina sieviete. Visiem asociējas blondīnes ar garām kājām un lielām krūtīm. Bet ir arī dabīgas un krāsotas blondīnes. Vēl vairāk tiek minēts, ka gaišmatainas sievietes nav inteliģentas. Blondīnēm lielā cieņā ir iepirkšanās, viņām patīk pirkt daudz apģērbu un dārglietas pa bagāto vīru naudu. Blondīnes liek saviem vīriešiem darīt visādas muļķības.

Leave a Comment