Ja visas sievietes būtu “maitas” – katras zodiaka zīmes raksturojums

DVĪŅI

Šī sieviete izliekas. Viņa ir īsta profesionāle un nekad neizmantos vienu un to pašu scenāriju divreiz. Vispirms viņa Tevi sagraus un tad teiks, ka tikai pajokoja, jo viņai tas sagādā jautrību. Ja Tu esi gatavs, ka viņa katras piecas minūtes kritīs Tev uz nerviem, tad viņa ir Tavs ideālais variants, toties vismaz nav garlaicīgi!

VĒZIS

Šī sieviete sajūtas kā psihologs un dvēseļu glābējs. Viņa patiesi tic tam, ka bez viņas palīdzības Tu netiksi ārā no elles, kurā esi nonācis un tikai viņa ir spējīga Tevi glābt! Dari tā, kā viņa liek un nerunā pretī, savādāk Tu uzzināsi, kāda viņa var būt “maita”.

LAUVA

Šīs sievietes ir stingri pārliecinātas par to būšanai par “maitu” nav nekāda sakara ar cēlumu. Cita lieta, ka šis cēlums izpaužas tikai attiecībā pret tuvākajiem. Vispār viņas ir ļoti devīgas, un visi pārējie ir kalpi, kuri uz savas ādas var izjust Lauvas devīgo dabu.

JAUNAVA

Dzelžainā Jaunava ir aukstasinīga, nerimstoša un nežēlīga. Nekā personīga, tāds vienkārši ir viņas darbs. Jaunava svēti tic, ka nekad pret cilvēkiem, kuri viņai nav nodarījuši neko sliktu, neizturas kā “maita”, bet, ja tomēr Jaunava ir ieslēgusi savas “sirēnas”, tad Tu esi gatavais noziedznieks. Viņai ir savi noteikumi un likumi, tāpēc attaisnot sevi Tu tāpat nevarēsi un tapsi sodīts – publiski un ar kaunu, tāpēc labāk bēdz!

SVARI

Tiek uzskatīts, ka sievietes – Svari absolūti nav “maitas”, jo viņas nav ļaunas,  bet gan ar tendenci darīt labu. Brīdī, kad viņas nedabū to, ko grib vai nesasniedz kāroto rezultātu, viņas kļūst par “maitām”. Parasti viņas ļoti ilgi šaubās – darīt kaut ko vai nē, bet, ja izlemj darīt, tad dara to ideāli, tāpēc arī “maitas” viņas ir ideālas.

SKORPIONS

Šī sieviete sevī apvieno visus iespējamos “maitu” veidus vienlaicīgi. Viņa jau no dzimšanas zina, no kā sastāv visi šie nožēlojamie cilvēciņi. Šīs sievietes mīl pašu procesu – sadalīt upuri un tajā pat laikā ar viņu manipulēt. Viņa Tev teiks, ka esi lupata, bet tiklīdz sāksi šņukstēt, viņa kliegs: “Esi vīrietis!”

Lasi arī: Kā tagad izskatās zēns, kurš piedzima ar sirds formas dzimumzīmi uz pieres

STRĒLNIEKS

Viņa ir skandāliste. Viņas nemīl lieki tērēt laiku. Visas tās manipulācijas, intrigas – tas ir nieks! Skandāls – tas ir pārbaudīts līdzeklis! Labāk noteikti ir nogaidīt un nenovest Strēlnieci līdz “sprādzienam”, jo tas varētu būt atombumbas cienīgs sprādziens!

MEŽĀZIS

Monstrā šī sieviete pārvēršas tikai tad, kad kaut kas nav tā, kā vajag, tāpēc nemaz daudzi šo sievieti neuzskata par “maitu”, taču necenties viņā šo gēnu pamodināt. Ja viņa pāries “maitas” režīmā, tad Tev klāsies ļoti smagi!

ŪDENSVĪRS

Viņa ir pilnībā normāls cilvēks, taču pēkšņi var izlemt, ka būt “maitai” ir forši, taču būt par “maitu” jau nekur nemāca, bet viņa ļoti cenšas, tāpēc šī sieviete par “maitu” var kļūt arī 80 gadu vecumā, kad arī pati būs pilnībā gatava pamest šo nicinošo pasauli!

ZIVIS

Šai sievietei “maitas” stāvoklis ir pilnīgi dabisks. Ja Tu vēl neesi trāpījies zem viņas karstās rokas, tad zini, ka agru vai vēlu tas tomēr notiks, tāpēc ka, lai gan Zivis ļoti cenšas noslēpt savu būtību, mūžīgi viņai tas, protams, neizdosies. Pats galvenais – nerausties! Slēpies pagrabā un glāb visu, kas Tev dārgs!

 

Arī interesanti: Zodiaka zīmes kā maitas – kāda esi tu? SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

 

Leave a Comment