Jauns Mēness 2019. gada aprīlī – ilgi gaidītā iespēja sākt jaunu dzīvi!

Jaunais Mēness periods ir lieliska iespēja izvēlēties jaunu ceļu, sākt jaunu dzīvi, atbrīvoties no ierobežojumiem un blokiem, kas mūs aiztur. Lai nepalaistu garām šo iespēju, ir svarīgi iepriekš zināt, kad Jaunais Mēness ir aprīlī.

Auna zīmē parādīsies jauns mēness. Šī daudzsološā kombinācija ļaus daudziem no mums padarīt mūsu dzīvi labāku. Astrologi ziņo, ka mums nav daudz laika, lai sagatavotos liktenīgiem notikumiem, jo ​ jaunais Mēness būs mēneša sākumā, kad Visums mums pavērs daudzas iespējas. Tomēr pat visdaudzsološākajai dienai ir trūkumi. Tāpēc, 5. aprīlim, eksperti sagatavoja vairākus brīdinājumus jums.

LASI ARĪ: 3 iemesli, kāpēc cilvēki baidās atstāt, pat ja mīlestība ir aizgājusi!

Jaunā Mēness pozitīvā puse aprīlī

Jaunais Mēness aprīlī ir labvēlīga un bagātīga diena. Šis pasākums mums sola daudz patīkamu pārsteigumu. Kā jau minēts, Jaunais Mēness ieies Auna zīmē. 5. aprīlī sāksies jauns Mēness mēnesis – labvēlīgs biznesam, uzsākt plānus, pieņemt svarīgus lēmumus un īstenot vērienīgus mērķus. Vissvarīgākā lieta, kas mūs pārsteidz ar Mēnesi Aunā, ir iniciatīvas un apņēmības pamošanās.

Auns ir ļoti enerģiska Zodiaka zīme, tāpēc mēs, visticamāk, nepalaidīsim garām mūsu 5. aprīli. Auna degošā enerģija uzlādēs Mēnesi, kas, samazinoties, ir zaudējusi visu spēku. Šī iemesla dēļ 5. aprīlis būs spēcīga diena, kad griba atgriezīsies pie mums, un ar to arī pārmaiņu slāpes. Auna ietekmē intuīcija darbojas perfekti, tāpēc astrologi iesaka jums klausīties sevi, lai atrastu izeju no neskaidras situācijas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment