Jauns Mēness 2019. gada aprīlī – ilgi gaidītā iespēja sākt jaunu dzīvi!

Mēness atjaunināšanās Aunā ir laimīgs brīdis visiem tiem, kas jau sen sapņojuši par labāku dzīves maiņu. Jauns Mēness ir labi ne tikai, lai sākt kaut ko jaunu, bet arī atbrīvoties no vecā, piemēram, atteikties no iluzoriska mērķa, mainīt dzīves gaitu. Šī iemesla dēļ mēs iesakām sākt, lai gan pamazām, bet tomēr mainīties. Tiem, kas ir iesprostoti toksiskās attiecībās, būtu rūpīgāk jāizpēta partneris, jāanalizē situācija un, iespējams, jāapsver citas iespējas. Ir pienācis laiks tiem, kuri „laika gaitā iestiguši vienā vietā” atrisināt savas vēlmes un izvirzīt vairākus mērķus. Ja jūs spīdzināja sarežģīta dzīves situācija, ir pienācis laiks to risināt un atstāt pagātnē.

LASI ARĪ: Kā piesaistīt pareizās lietas, notikumus un cilvēkus savā dzīvē: 3 efektīvi veidi

Mēness Aunā ir periods, kad ir vērts izmēģināt jaunu lomu un būt jūsu dzīves navigatoram. Mēģiniet domāt par sevi, saviem mērķiem un nākamā mēneša plāniem. Tas ir nepieciešams, lai sāktu mainīties ar Mēness izaugsmi. Garīgā prakse palīdzēs atklāt uzkrātās negatīvās vīrusu programmas.

Jaunā Mēness negatīvie aspekti un astrologu brīdinājumi

Jauns Mēness Aunā sola būt dinamisks, aktīvs, pilns ar darbu un rīcību. Bet ne bez negatīva, jo Auns un Mēness ir sprādzienbīstams kokteilis, kas izraisa enerģijas disonansi un emocionālu agresivitāti. Jaunā Mēness atlikušā ietekme turpināsies 2 nedēļas. No 2019. gada 5. līdz 19. aprīlim katrs no mūsu soļiem būs balstīts uz vēlmēm, ambīcijām, gribu, spēku, ticību vislabākajam. Ir svarīgi, lai nesaskartos ilūzijās un laiku pa laikam, savienotu šo iemeslu, jo astrologi ir pamanījuši tendenci sasteigt lēmumus, vārdus un darbus.

LASI ARĪ: Kā Jaunais Mēness 2019. gada 5. aprīlī ietekmēs Zodiaka zīmes – izmanto šīs dienas enerģiju!

Sakarā ar agresīvo un nekontrolējamo Auna enerģiju attiecību jomā, mēs esam daudzu interešu interesēs. Uguns zīme ietekmēs mēli, un mēs daudz runāsim, dažreiz pat bez domāšanas. Tas var būt problēma, jo pēc noslēpumainā, pilnas miglas un marta maldiem sāk parādīties visa patiesība.

Vēl viena problēma var būt vēlme mainīt pasauli. Auns – zīme, kas pastāvīgi cenšas kaut kur tiekties virs normas, veltīgi izšķērdējot enerģiju. Šīs un  citas negatīvās zīmes īpašības īslaicīgi nonāks pie mums, kas ir pilns ar lieliem zaudējumiem. Astrologi iesaka izvairīties no stresa, piedzīvojumiem, nepatīkamām komunikācijām un negatīvām domām. Šādā dienā ir svarīgi redzēt tikai visu, kas ir viss, un nepieņemt lēmumus ar karstu galvu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment