Jauns veids, kā var atbrīvoties no padušu apmatojuma

Ir 21. gadsimts, kad sievietes vēl joprojām tiek iedrošinātas atbrīvoties no liekā apmatojuma visās iespējamajās ķermeņa daļās. Tam var izmantot lāzerus, skuvekļus, matiņu noņemšanas krēmus, vasku un epilatorus.

Tas viss notiek par spīti tam, ka lieka apmatojuma uz mūsu ķermeņiem patiesībā nav. Matiņi ir domāti, lai tajos uzkrātos feromonus varētu ar vēja plūsmu “aizgādāt” potenciālajam partnerim, kā arī, apmatojums ir ķermeņa jutīgākajās vietās, lai tās pasargātu no berzes.

miradry ONE

Tomēr, ja tu esi sieviete, kura vēlas būt gluda, kā zīdainis visās ķermeņa daļās, tad, pateicoties modernajām tehnoloģijām, tu vari atbrīvoties no matiņiem ar mikroviļņu palīdzību. Šis aparāts arī tiek galā ar pārmērīgu svīšanu un ievērojami to samazina. Tas darbojas ilgtermiņā.

Jaunā procedūra ir saņēmusi “zaļo gaismu” no ASV pārtikas un medikamentu asociācijas. Aparāts ir nosaukts MiraDry vārdā. Procedūras laikā tiek pielietota vietējā anestēzija un klientam tiek iedoti ledus maisiņi, veiksmīgākam atveseļošanās procesam. Šis strādā uz visiem matiņu tipiem, nevis kā lāzers, kas spēj iznīcināt tikai ļoti tumšas krāsas matiņus.

miradry TWO

Pagaidām šī procedūra ir apstiprināta tikai padušu apmatojuma likvidēšanai, bet paredzams, ka drīz vien ar šo aparātu varēs atbrīvoties no apmatojuma arī citās ķermeņa daļās.

Avots: i100.independent.co.uk

Leave a Comment