Jauns viedpulkstenis, kas palīdz mazināt stresu

No šodienas tirdzniecībā ir pieejami jaunie Samsung Galaxy Watch viedpulksteņi, kas izceļas ar noturīgāku akumulatoru, ļaujot ar vienu uzlādes reizi rokaspulksteni lietot līdz pat 80 stundām, kā arī labsajūtas un stresa mērītāju, kas seko līdzi ikdienas ritmam un iesaka veidus, kā stresu mazināt.

“Ar jauno Samsung Galaxy Watch ir iespējams gan izskatīties eleganti biznesa tikšanās reizē, gan peldēt baseinā pēc garas darba dienas. Ar uzlaboto akumulatora jaudu, viedpulkstenis kalpos kā gudrākais un izturīgākais ikdienas asistents, kas palīdzēs lietotāja ikdienas darbos un ziņos, ja pienāk kāda svarīga informācija,” stāsta Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns.

Galaxy Watch mēra stresa līmeni un palīdz to mazināt

Jaunākā viedpulksteņu funkcija ir stresa mērītājs, kas balstīts uz algoritmu, ko Samsung ir attīstījis kopā ar Kalifornijas Universitāti (University of California, San Francisco). Izmantojot sirds ritma un tā izmaiņu analīzi, tiek apkopoti dati no optiskā sirds ritma mērīšanas sensora. Miera stāvoklī tiek noteikts optimālais sirds ritms, individuāli pielāgojot stresa mērīšanu katram viedpulksteņa lietotājam. Samsung Galaxy Watch novēro, ka lietotājs izjūt stresu, kā arī piedāvā vingrinājumus, kas palīdzēs no tā ātrāk atbrīvoties.

Viedpulkstenis, kas seko līdzi Vese***as stāvoklim

Galaxy Watch stresa un miega kontrole palīdzēs uzlabot ikdienas ritmu un sasniegt fizisko aktivitāšu mērķus. Samsung viedaproces līdz šim spēja izsekot 18 aktivitātēm, taču tagad tām pievienota vēl 21 iekštelpu aktivitāte, līdz ar to jaunā ierīce nodrošina 39 aktivitāšu automātisku izsekojamību. Galaxy Watch ir aprīkots ar intuitīvo kaloriju skaitītāju, kura paziņojumus viedpulkstenī var personalizēt un iestatīt atbilstoši noteiktajiem mērķiem. Ar Bixby Vision režīmu ir iespējams padarīt kaloriju skaitīšanu vēl precīzāku – fotografējot maltīti, tā tiek ieskaitīta gan viedpulkstenī, gan Samsung Health lietotnē.

Pulksteņi ir pieejami pusnakts melnā, sudraba un rožu zelta krāsās, kam klāt iespējams iegādāties plašu klāstu ar maināmām pulksteņa siksniņām. Sākotnēji Galaxy Watch LTE modelis būs pieejams tikai Igaunijā, ņemot vērā, ka Latvijā operatoru tehniskais nodrošinājums vēl neatbalsta elektroniskās SIM kartes (eSIM) izmantošanu.

Jaunais viedpulkstenis no 21. septembra ir pieejams lielākajos tirdzniecības un elektronikas veikalos, turklāt līdz 30. septembrim tie pircēji, kas iegādāsies Galaxy S9+ 256 GB viedtālruni specializētajos Samsung veikalos un pie mobilo sakaru operatoriem, jauno Galaxy Watch saņems dāvanā.

https://youtu.be/dt05jbYdRi4

Leave a Comment