Jaunums! Arī sievietes var urinēt STĀVUS!

Start- up kompānija Deli, Indijā ir radījuši jaunu ideju, lai palīdzētu sievietēm gan Indijā, gan citviet pasaulē. Liela problēma pārapdzīvotās pilsētās ir publiskās tualetes, kuras ir ļoti nehigiēniskas un pretīgas, bet sievietēm tajās ir jādodas iekšā, lai atvieglotos.

Tāpēc, radās Pee Buddy jeb Urinēšans draugs, kas viegls un elementāri lietojams. Tas ir veidots no ūdens izturīga kartona un ir vienreiz lietojams, bet tas atļauj sievietēm atviegloties pat nepietupjoties. Tas ir vienkārši jāievieto starp kājām zem strūklas un pēc lietošanas ir jāizmet tuvākajā miskastē.

pee buddy2

Idejas autors aizguva šo domu pēc kāda kopīga ceļojuma ar savu draugu un viņa sievu, kura sūdzējās par to, ka visa ceļojuma laikā nebija pieejama neviena tīra un patīkama tualete. Tas neattiecas tikai uz šosejas tualetēm, kurām neviens neseko līdzi, jo tāda pati situācija ir benzīntanku un restorānu tualetēs.

Ar pārdošanu gan viņiem neveicas tik viegli, jo daudzi veikala īpašnieki sākotnēji vispār nesaprata, kādēļ kaut kas tāds ir radīts un, ka tas nav joks. Tomēr, ar laiku kļuva labāk un cilvēki sāka saprast problēmu un tās iespējamo risinājumu.

Tualetes pods var būt ļoti labs baktēriju perēklis, kuras var ļoti viegli radīt dažāda veida infekcijas. Šis Urinēšanas draugs ir pieejams ļoti draudzīgā cenā. Tie ir nopērkami iepakojumos pa 5, 10 un 20, kuros viena vienība maksā 0.28 Euro.

Avots: foxnews.com

COMMENTS

Leave a Comment