Jāuzmanās – sieviete grūtniecības laikā lietoja šo skaistumkopšanas produktu un sapampa līdz nepazīšanai!

Izrādās, ka vainīgā ir bijusi matu krāsa! Viņa bija devusies uz ierasto frizētavu, jo vēlējās no blondīnes pārtapt par bruneti. Galu galā viņa kļuva par bruneti ar seju kā izvilktu no bišu stropa. Viņa nevarēja atvērt pat acis. Un vīrs arī pievēra acis, skatoties uz viņu, jo skats bija biedējošs.

Vīrs sievu, kura tobrīd bija piektajā grūtniecības mēnesī, steidzami nogādāja Slim**cā, lai noskaidrotu, kas viņai kaiš. Izrādījās, ka tā ir alerģiska reakcija no matu krāsas. Precīzāk – tās sastāvdaļas PPD.

Viņa ļoti uztraucās, kad ārsti pateica, ka šādas alerģiskas reakcijas var ietekmēt arī grūtniecību – tajā brīdī viņas izskats kļuva mazsvarīgs, jo viņa bija nobijusies par bērniņa veselību. Paldies Dievam, bērniņa Vese***ai šī alerģiskā reakcija neko nenodarīja, un grūtniecība noritēja veiksmīgi.

Džesa jutās tik muļķīgi, ka nebija veikusi alerģijas testu pirms matu krāsošanas. Kā paskaidroja ārsts, grūtniecība ietekmē sievietes organismu neparedzamos veidos. Var attīstīties arī vēl nebijušas alerģijas.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

Kopš tās reizes Džesa nolēma vairs nekrāsot matus, bet gan dzīvot ar dabīgi blondo, dabas doto toni arī pēc grūtniecības un zīdīšanas perioda, lai nepakļautu briesmām sevi arī turpmāk.

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment