Jeļena Golunova: kā pasargāt sevi no lāstiem un ļaunas acs

Ja cilvēkam ilgstoši ir slikts garastāvoklis, ap viņu ir tikai negatīvisms, un viņš pats ir noskaņots tikai uz neveiksmi, tad, visticamāk, šāds stāvoklis viņu novedīs pie nepatikšanām. Lai tas nenotiktu, jākontrolē sava runa un domas. Jeļena Golunova uzskata, ka cilvēks var piesaistīt neveiksmi, ja viņš pastāvīgi saka, ka viņam nav naudas, neviens viņu nemīl un viņam nekas neizdosies. Bet domas ir materiālas!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Dvīņiem jācīnās ar greizsirdību, Mežāžus apmānīs!

Lasi arī: Īlons Masks nolēma neklusēt un sniedza savu prognozi 2024. gadam; viņš uzskata, ka pasaule daudz mainīsies

Golunova apgalvo, ka lāsti un ļaunas acs likvidēšana ir ļoti darbietilpīgs un brīžiem ļoti nepatīkams process. Un ir ļoti grūti atrast profesionālu ekstrasensu. Tāpēc labāk nekavējoties pasargāt sevi no negatīvās enerģijas, lai vēlāk nerastos komplikācijas.

Burve iesaka, runājot ar nepatīkamu cilvēku, vienmēr rīkoties pārliecinoši un uzsmaidīt viņam, atbildot uz viņa ļaunajiem vārdiem. Garīgi vēlot viņam labu un labklājību, jūs varat novērst lāstu no sevis.

Gadās, ka lāstus rada cilvēki, kas atrodas neredzamā attālumā no mums. Šajā gadījumā Jeļena Golunova iesaka iegādāties amuletus, kas var neitralizēt negatīvismu. Akmeņi jāizvēlas, ņemot vērā zvaigžņu zīmi. Nepareizi izvēlēts talismans var pasliktināt situāciju.

Pateicoties pareizi sastādītām prignozēm, var redzēt cilvēka lāstus. Katra zvaigznāja patronplanētas spēj ietekmēt ne tikai cilvēka likteni, bet arī viņa auru. Katram ir sava aizsardzības pakāpe pret ļaunajiem spēkiem. Lai palielinātu imunitāti pret melno maģiju, jums biežāk “jābarojas” ar kosmosa enerģiju un jāmēģina dzīvot saskaņā ar dabas likumiem. Lai to izdarītu, varat izmantot informāciju no Mēness kalendāra un zināšanas par Zvaigžņu zīmes būtību.

Leave a Comment