Jeļena Golunova: kā pasargāt sevi no lāstiem un ļaunas acs

Šova “Ekstrasensu cīņas” dalībniece Jeļena Golunova sevi apliecinājusi kā stipru raganu, kas izmanto melno maģiju. Taču, pēc viņas vārdiem, viņas melnais maģiskais spēks nevienam nekaitē. Gluži pretēji, Jeļena žurnālistiem bieži saka, ka melno maģiju var izmantot labiem mērķiem. Tomēr pēdējā laikā ap cilvēkiem ir sakrājies daudz negatīvas enerģijas, kas var kaitēt cilvēkam. Pēc Golunova teiktā, melno maģiju var izmantot pat tie, kuri neuzskata sevi par burvi. Jūs varat kaitēt cilvēkam enerģētiskā līmenī arī bez apzinātas.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 23. oktobra līdz 29. oktobrim: Dvīņiem jācīnās ar greizsirdību, Mežāžus apmānīs!

Lasi arī: Īlons Masks nolēma neklusēt un sniedza savu prognozi 2024. gadam; viņš uzskata, ka pasaule daudz mainīsies

Sibīrijas burve ne reizi vien ir teikusi, ka tumšos spēkus var sastapt jebkur: darbā, uz ielas, veikalā, skolā. Briesmas kļūt par lāsta upuri pieaug ar katru dienu, tāpēc Jeļena Golunova nolēma dalīties savos noslēpumos un pastāstīt, kā izvairīties no lāstiem un ļaunas acs?

Lāsti ne vienmēr ir iepriekš plānots rituāls vai burvestība. Vairumā gadījumu ļauno aci cilvēks izraisa ar savu domu un vārdu spēku. Skaudība, malacis skatiens, lamuvārds – tas viss var ļoti kaitēt cilvēkam. Dažreiz cilvēks pats var sevi sabojāt. Tas notiek arī caur viņa domām. Pašpārliecinātības trūkums, pesimisms, bailes un kompleksi var sagraut enerģijas aizsardzību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment