Jo lieliskāka jūs esat, jo grūtāk ir atrast patiesu mīlestību

Jūs domājat, ka intelektuāli attīstītai un daudzpusējai meitenei ir daudz vieglāk atrast normālu puisi, bet ļoti bieži viss ir pretēji. Sākumā tas var šķist pretrunīgs, taču ir iemesli, kāpēc pārsteidzoši skaistām sievietēm ir jātērē laiks vienatnē!

1. Ta vietā, lai darītu visu iespējamo, lai jūs iemīlētos viņos, daudzi vīrieši pat nemēģina jūs ieinteresēt. Nav tā, ka viņi nedomā, ka esat lieliska – viņi vienkārši domā, ka esat pārāk laba, lai tos uzskatītu par potenciālajiem partneriem.

Lasi arī: Vārdi, kurus ir noderīgi teikt pie spoguļa, lai piesaistītu veiksmi un mīlestību

2. Patiesi apbrīnojamas sievietes bieži pārstāv degošu maisījumu, un dažiem puišiem tas var būt mazliet par daudz. Tas ir tāpat kā tad, kad jūs apvienojat daudz krāsainu gaismas staru un galu galā nobeidzat ar žilbinoši baltu, un, atklāti sakot, pat daudzi vareni cilvēki nespēj tikt galā ar tādu spožumu.

3. Jūs noteikti varētu atrast puisi tieši tagad, ja jūs samazināt savas cerības. Bet jums ir diezgan augstas prasības gan sev, gan jūsu potenciālajam partnerim. Jūs esat pietiekami labas, lai pelnītu cilvēku no saviem sapņiem, bet diemžēl tas parasti nozīmē, ka jūs gaidīsiet ilgu laiku!

4. Pārsteidzošas sievietes zina, kā stāvēt uz kājām. Jūs varat sakrustot pirkstus, ka kādu dienu jūs atradīsiet pienācīgu cilvēku, bet līdz tam jūs varat pilnīgi rūpēties par sevi. Protams, ar to nav nekā nepareiza, tas tikai nozīmē, ka jums var būt nepieciešams mazliet vairāk laika.

Lasi arī: Viens jautājums, ko tev vajadzētu uzdot mīļotajam, lai uzlabotu attiecības!

5. Patiesi skaistas sievietes darbojas kopā, un viņas zina, ko vēlas no dzīves un mīlestības. Jūs domājat, ka tas palīdzēs jums atrast īsto personu, bet tas bieži vien izrādās šķērslis. Dažreiz jūs esat tik apsēstas, meklējot vīrieti ar pareizajām īpašībām, ka jūs pilnībā ignorējat cienīgus vīriešus. Jums nav nepieciešams pazemināt savus standartus, lai atrastu mīlestību, bet jums ir jāsāk pamanīt tos cilvēkus, kas jūs ieskauj.

Avots

Leave a Comment