Viņi baidās no jums, jo jūs esat spēcīgi…

Varbūt viņi no jums baidās, jo jūs esat pārāk godīgi; jo cilvēkus bieži piesaista patīkami manipulatori. Varbūt jūsu patiesība viņiem ir pārāk rūgta.

Viņi var justies apdraudēti, jo jūs precīzi zināt, ko vēlaties dzīvē, kad citi jūtas pazuduši savos meklējumos. Viņi var tikt tik aizrauti ar viņu nedrošību, ka viņi noraida visus, kas seko savam ceļam. Sliktāk, tos var vienkārši izmantot, lai būtu to cilvēku sabiedrībā, kuri nav pārliecināti un nezina, kas viņi patiešām ir.

Lasi arī: 8 iemesli, kāpēc jūsu dzīvē vajadzētu būt šīs Zodiaka zīmes pārstāvim!

Varbūt viņi baidās no jums, jo jūs nevēlaties piedalīties viņu spēlēs, kur visi ir tik aizrāvušies ar uzvarām, un tie, kas atsakās piedalīties, tiek uzskatīti par zaudētājiem. Šajā gadījumā jūs, iespējams, ieskauj cilvēki, kuri šajā spēlē ir kļuvuši par ekspertiem, kuri nevēlas atgriezties un mēģināt vēlreiz, jo tas nozīmē, ka viņi atkal ir sākuma līnijā.

Viņi var baidīties, jo jūs sakāt kaut ko, ko viņi negrib dzirdēt; un tas ir pilnīgi normāli, jo tos izmanto melošanai. Šie cilvēki tic tēlam, ko tie radījuši sev, nevis tam, kas viņi patiešām ir.

Varbūt jūs tos biedējat, jo jūs pievēršat uzmanību visiem. Jūs neaizmirstiet to, ko viņi teica, kad viņi bija dusmīgi vai neaizsargāti; jūs pievērsiet uzmanību viņu acīm un ķermeņa valodai, viņu balsij un žestu tonim. Varbūt viņi nav pieraduši, ka tos redzētu vai dzirdētu, un jūsu uzmanība liek viņiem justies neērti, jo tas nozīmē, ka viņiem ir nepieciešams noņemt masku.

Varbūt viņi no jums baidās, jo jūs esat informēti par savām bailēm. Faktiski viņi nespēj tikt galā ar neko, kas ietekmē viņu ikdienas un realitāti. Varbūt jūsu sirdsdarbības ātrums ir nedaudz ātrāks, un viņi nevar tikt līdzi tev.

Lasi arī: Kā noteikt aura krāsu, izmantojot numeroloģiju

Varbūt viņi no tevis baidās, jo tev tie nav vajadzīgi; jo viņi zina, ka jūs varat izdzīvot bez viņiem; jo viņi zina, ka jūs tos negaidīsiet; jo viņi zina, ka jūs varat pastāvēt par sevi; jo viņi zina, ka jūs nebūsiet tikai vēl viens numurs viņu tālruņu grāmatā.

Varbūt viņi no jums baidās, jo jūs sevi novērtējat; jo jūs esat pietiekami spēcīgi, lai ļautu iet un iet, un būtu pietiekami gudri, lai zinātu savu vērtību.

Neatkarīgi no iemesliem, turpiniet tos nobiedēt. Turpināt baidīt tos ar savu sirsnību, savu spēku, savu laipnību, mīlestību, sapratni, saviem paša vārdiem, savām acīm, savu klātbūtni un savu spēju lasīt tos. Turpiniet “lasīt” cilvēkus, līdz atrodat kādu, tik pat drosmīgu kā jūs. Kas nebaidās tevis; kas būs tikpat bezbailīgs kā jūs.

Avots

Leave a Comment