Jūlijā dzimušo cilvēku tumšās un spilgtās puses

Jūlija Vēžu trūkumi (1.-22. jūlijs)

1. Pārmērīga neaizsargātība. – Viņi mēģina izrādīt spēcīgu ārpusi, bet patiesībā viņi ir dziļi sentimentāli. Vēzis nepieļauj neveiksmes vai kļūdas, no kurām viņi ļoti cieš. Šādā laikā viņi dodas iekšā un nevēlas sazināties.

Lasi arī: Zodiaka zīmju šķiršanās iemesli

2. Nespēja. – Jūlija Vēži ir ļoti kautrīgi un piesardzīgi, viņi nekad neatstāj savu komforta zonu. Viņiem nepatīk pārmaiņas un viņiem nepieciešama emocionāla stabilitāte un drošība. Lai sasniegtu mērķus, Vēžiem vajag atbrīvoties un pārvarēt viņu nedrošību.

3. Garastāvokļa svārstības. – Viņu garastāvoklis var būt atkarīgs no visa, pat no visnoderīgākajiem sīkumiem. Šajā sakarā jūlija Vēzis ir neprognozējams, un tāpēc dažreiz ir grūti sazināties ar viņiem. Papildus tam, ka tie ir ļoti jutīgi, viņi arī pastāvīgi maina savas idejas un viedokļus.

4. Depresija. – Emocijas var ļoti ātri absorbēt viņus no galvas. Un, ja emocijas ir negatīvas, tad Vēzis ilgu laiku jutīsies nomākts un sadrūmis.

Lasi arī: Kādas kļūdas Zodiaka zīmes visbiežāk pieļauj attiecībās

Jūlija Lauvu plusi (23.-31. Jūlijs)

1. Iedvesma. – jūlija Lauvas ir lieliski motivatori, kas iedvesmo visu viņiem apkārt. Viņi vēlas, lai citi (īpaši tuvākie) sasniegtu savus mērķus un realizētu visus savus sapņus. Lauvas mīl redzēt laimīgus cilvēkus viņu tuvumā.

2. Enerģija. – Viņi izstaro pozitīvu enerģiju, spēku, mīlestību un optimismu. Ja jūs jūtaties skumji un vajag motivāciju, neviens nevar jūs saprast labāk nekā Lauvas. Viņu pozitīvās vibrācijas darbojas lipīgi.

3. Entuziasms. – Lauva ir viena no drosmīgākajām un kaislīgākajām sirdīm. Jūlija Lauvas vienmēr dzīvo spilgtu un pilnvērtīgu dzīvi un iegulda savu entuziasmu visur, ko viņi dara, it īpaši, ja runa ir par attiecībām.

4. Kreativitāte. – Lauvas ir atvērtas, rotaļīgas un nedaudz bērnišķīgas, kas izpaužas viņu radošās vēlmes. Viņi var radīt kaut ko no nekā, pateicoties viņu elegantajai iztēlei.

Lasi arī: Tipiskās dzīves kļūdas Zodiaka zīmēm un veidi, kā tās novērst

Jūlija Lauvas negatīvās īpašības (23.-31. Jūlijs)

1. Dominēšana. – Cilvēki, kas dzimuši šajās dienās, vēlas dominēt, un viņiem ir ļoti spēcīgs raksturs. Viņi precīzi zina, ko vēlas savā dzīvē, un viņi to vienmēr saņem. Viņi vēlas saglabāt visu kontroli un kontrolēt citus cilvēkus.

2. Egocenterisms. – Jūlija Lauvas cenšas panākt maksimālu uzmanību un var būt egocentriskas personības. Viņiem vajag vadīt citus, kamēr viņi joprojām ir stingri vienkārši un bez taktikas, nedomājot, ka viņu vārdi var izraisīt kādas sāpes.

3. Īpašumtiesību sajūta. – jūlija Lauvas ir ļoti veltītas viņu ģimenei un draugiem, bet, kad viņu mīlestība kļūst patentēta un nosmakusi, cilvēkiem ar viņiem kļūst ļoti neērti.

4. Lepnums. – Viņi apbrīno greznību un atzīšanu un aktīvi to meklē. Lielākā daļa no jūlija Lauvām sāpīgi vēlas būt iemīļota ikvienam apkārt. Viņi prasa pielūgsmi un neierobežotu uzticību, uzskatot sevi par augstākās klases.

Avots

Leave a Comment