Jūlijā dzimušo cilvēku tumšās un spilgtās puses

Jūsu personāžu var viegli ietekmēt ne tikai zodiaka zīme, bet arī sezona un mēnesis pēc jūsu dzimšanas. Cilvēki, kas dzimuši vasaras vidū, karstā jūlijā, izceļas ar savām rakstura īpašībām: tie ir draudzīgi, ar labu humoru, bet var ātri palikt garlaicīgi jebkādas darbības. Jūlijs aptver divas zodiaka zīmes.

Jūlija Vēža plusi (1.-22. jūlijs)

1. Empatija. “Viņi ir ļoti jutīgi, tādēļ tos izceļ spēja uzmanīgi un pacietīgi klausīties cilvēkus un pievērst viņu uzmanību. Ja jums ir kādas grūtības vai jums ir jāpieņem nopietns lēmums, jūsu draugs Vēzis būs teicams padomnieks.

Lasi arī: Ko darīt, ja jūs aktīvi sazināties, bet viņš nepiedāvā tikties

2. Uzticamība. “Vēži ir visuzticamākie cilvēki, kurus jūs varat iedomāties. Viņi vienmēr glabās savus solījumus un sagaidīs to pašu no jums. Vēzis, protams, var ciest no garastāvokļa svārstībām, taču viņu uzticamība vienmēr ir nemainīga.

3. Mierīgums. – Mieram un harmonijai ir izšķiroša nozīme Vēža dvēseliskās labklājības nodrošināšanā. Nežēlība, grūts strīds un konflikti neattiecas uz viņa mīlestību un neaizsargāto dvēseli. Viņam nepieciešama emocionāla stabilitāte.

4. Kreativitāte. – Jūlija Vēži vēlas dalīties ar savām domām un viedokļiem ar mākslas palīdzību. Viņi ir ļoti priecīgi izteikt sevi radoši: glezniecībā, mūzikā, dzejā, rokdarbos.

Šķir nākošo lapu, lai lasītu par Vēža trūkumiem un par Lauvu stiprajām un vājajām pusēm!

Leave a Comment