Jūnija Horo***ps visām Zodiaka zīmēm!

Jūnijs solās būt gaišs un patīkamām emocijām bagāts mēnesis – uzzini, ko tu no tā vari sagaidīt!

AUNS

No 5. līdz 19. datumam Merkūrs pārvietojas uz tā mājas zīmi Dvīņiem, kas ietekmēs tavu komunikāciju un prātu.

Tavs prāts un uztvere tagad būs ļoti skaidri un asi. Šie resursi tev labi kalpos, lai risinātu problēmas ģimenē.

Esi pacietīgs, kad ievies savas inovatīvās idejas. Tās ieraudzīs dienas gaismu, bet tagad ļauj visumam palīdzēt tev izvēlēties īsto brīdi, kad tās ieviest.

Esi šeit un tagad! Ir atvaļinājumu laiks, tāpēc mazliet samazini apgriezienus.

Jauni draugi varētu piedāvāt svaigu skatījumu.

Enerģiju pārmaiņas saulgriežos palīdzēs tev justies tuvāk savam nākotnes sapnim.

VĒRSIS

Šajā mēnesī Saule, Merkūrs, Venera, Marss un Saturns atrodas pozīcijā, kas ietekmē tavu identitāti, vērtības un prātu. Tas ir bagātīgs laiks, lai atklātu, kas tev liek tikšķēt un kas ir tas, ko tu vēlies.

Izaicini sevi. Sākotnēji var pat būt šaubos, vai neliela neticība sev par tiekšanos ārpus savas komforta zonas. Tavā ceļā tomēr nav atkāpšanās, tāpēc nododies jaunajām vēsmām. Šomēnes ir stipra radoša enerģija un, ļaujot tai vaļu, tā palīdzēs tev nostāties uz stabilas pamatnes. Dodies iepirkties un nopērc sev iedvesmojošu grāmatu. Nododies sarunām ar draugiem un padari viņiem zināmu, kas tev šobrīd ir svarīgs. Tu varētu atklāt labu padomdevēju un lielisku draugu.

DVĪŅI

Daudz laimes tev dzimšanas dienā, Dvīni… abiem tev! Tava dzimšanas dienas dāvana šogad būs lielisks piedzīvojums. Šomēnes viss ir par izjūtām, kaisli un iespējām, bet nesatraucies. Tā patiešām ir lieliska izdevība līdzsvarot savas dažreiz pārlieku noslogotas smadzenes un par maz novērtēto kreiso puslodi.

Sper soļus, lai mazliet izkāptu no savas komforta zonas. Dodies līdz ar plūsmu. Izkāp mazliet ārpus atbildību režīma un mazliet nododies priekiem.

Pajautā sev, kā tu sevi redzi kļūstam brīvākam, lai kļūtu par to, ko tu vēlies karjerā un attiecībās. Tev var likties, ka ir jauni talanti vai prasmes, kuras jāapgūst un jāievieš tajā, ko tu jau dari. Iesēj dažas no šīm sēklām jau tagad.

Saule nostāsies pretēji Plutonam 12. datumā, kas ietekmēs tavas attiecības. Izmanto šo laiku, lai saprastu, kāpēc attiecībās virspusē mēdz iznākt ne pārāk šarmantā personības puse, kad patiesībā tu mēģināji parādīt savu inteliģento pusi.

Šis varētu būt svarīgs mēnesis atklājumiem un skaidrībai attiecībās. Uzticies savai uztverei. Iedvesmo citus, viņi patiesi to spēs novērtēt!

VĒZIS

Saturns, zodiaka mācību nesējs, norāda, ka ir laiks pašanalīzei, koncentrēšanās un disciplīnai, lai padarītu sevi par to, kas vēlies būt. Šomēnes Saturns sasniegs vidējos grādus tavā dzimtajā zīmē un tādējādi sniegs izdevību gūt perspektīvu uz tavu progresu šajos jautājumos pārējā gada laikā.

Papildus tam dinamiskais un inovatīvais Marss iedvesmos mūs rīkoties un atmodinās mūsu radošo kaisli 23. datumā. Tevi varbūt aicinās doties atpakaļ uz savu komforta zonu, lai justos droši un gūtu atelpu, bet apsver tā sekas pirms to īsteno.

Komunikācija, mācīšanās vai rakstīšana šobrīd ir vispārēji stiprā pozīcijā. Šis ir īpaši labs laiks, lai savienotos, nodibinātu saiknes un gūtu svarīgus jaunus draugus un sakarus, bet esi uzmanīgs romantikas ziņā. Reklamē sevi vai savu biznesu.

LAUVA

Ir pienācis laiks rast radošu piepildījumu caur savu karjeru. Tava enerģija un talanti ir jāizpauž daudz pilnīgāk un izdevības sāk tuvoties.

Tu vari justies tā, it kā ar joni vēlētos pārslēgties uz radošāku režīmu, bet nenogriez stūrus. Par saviem mērķiem un radošās dabas apmierināšanas veidu esi tik skaidrs, cik vien vari.

Šis ir lielisks laiks, lai uzsvaru likt uz attīrīšanu, veselību un kalpošanu citiem. Tev, iespējams, patiks mazliet sevi palutināt, nopērkot sev kaut ko jauku. Dari to!

Izmanto savas attiecības, lai paustu savas dziļākās un patiesākās domas. Neatturi sevi.

JAUNAVA

Labvēlīgā planēta Jupiters ceļos cauri tavai Saules zīmei līdz septembrim. Šobrīd tas nozīmē, ka izplešanās enerģija ir pārpilnībā. Izmanto šīs enerģijas pilnīgi un līdzsvaroti. Saglabā savu perspektīvu. Kādas ir tavas vissvarīgākās prioritātes un mērķi?

Šis ir vislabākais laiks, lai praktizētu apzināta nodoma mākslu un tādējādi atbrīvotos no dažām kontroles problēmām. Ko tu vēlies paust? Atceries, ka nodoma prakse pieņem, ka tam visam ir universāls nodoms, kas ir visuma radošās enerģijas vadītājs. Kaut arī tev ir nevainojama kapacitāte likt lietām notikt, neaizraujies tik ļoti vai nekļūsti tik pārlieku pašpārliecināts, ka pazaudē skatienu uz attiecībām ar itin visu.

Saglabā domas reālistiskas un elastīgas. Jaunava ir visjūtīgākā, trauslākā zodiaka zīme. Vērs šo jūtīgumu pret saviem mīļotajiem un draugiem. Tas atgriezīsies tūkstoškārt.

Lasi vēl: Kā tev veiksies mīlestībā jūnijā? Noskaidro pēc savas Zodiaka zīmes!

SVARI

Tava valdošā planēta ir Venera, kura šomēnes atrodas planetārās izrādes priekšplānā. Enerģijai vajadzētu pulsēt caur tavām vēnām, kad atpakaļejoša Venera pārvietosies garām Saulei 8. datumā.

Izrpatne un iedvesma dzirksteļos. Atpakaļejošs nozīmē, ka mēs atkal apsvērsim vecas idejas vai dosimies atpakaļ uz vecu teritoriju, kuru apciemojām vēl pirms pāris mēnešiem. Vislabākais veids, kā tikt galā ar šo periodu, ir labāk palikt pie zināmā nevis mēģināt izprast nenokārtotus ārējos apstākļus.

Šis periods ir dvēselei nevis prātam. Venera ietekmēs tavu filozofiju un augstākās mācības. Varbūt tu meklē atbildes uz dažiem no taviem dziļākajiem jautājumiem vai arī meklē sev pareizo ceļu. Iedvesmo sevi. Pēdējā laikā lietas ir bijušas nenoteiktas, neskaidras. Tas nekas. Lietas dažreiz pārvietojas neizprotamos veidos, bet tu vari būt drošs, ka vēl daudz ilgāk netiksi turēts miglā.

Karjera, visticamāk, izcelsies kā joma, kurai veltīsi visvairāk uzmanības, līdz Venera mainīsies no atpakaļejoša stāvokļa un mēneša beigās atkal virzīsies uz priekšu.

SKORPIONS

Līdz ar mēneša sākumu tev būs neizsmeļama enerģija. Lietas ar laiku sāks uzskarst. Būs transformācijas enerģijas pārpilnība, un mēs visi zinām, ka tā Skorpioniem iet pie sirds.

Ja tu varētu nosēsties pie rasēšanas galda un no jauna izveidot to, kas esi, kā izskatītos tavs jaunais “tu”? Padomā par to, kamēr enerģijas netrūkst, bet nenostādi sevi par pašam sava ideālisma un cerību mocekli.

Tavs optimisms šobrīd ir uz augstas nots. Draugi vēršas pie tevis, lai tu būtu pasākuma sirds un dvēsele. Šis varētu būt dziļas atklāsmes mēnesis. Līdzsvaro jautrību un iedvesmu.

Ja jauns ceļš vai virziens ir tas, ko tu meklē, tad dod tiem iespēju. Ieklausies čukstos.

STRĒLNIEKS

Labvēlīgais Jupiters saglabās pozitīvo ietekmi uz tavu karjeri līdz pat septembrim. Hirons ietekmēs tavus talantus un finansiālo situāciju. Apgarotais Neptūns ietekmēs tavu prātu.

Šobrīd sāk izskatīties, ka tavā dzīvē sāk veidoties kreščendo, kas īstenosies vēlāk šajā gadā.

Šis mēnesis dod tev izdevību tikt galā ar domām, kuras varētu bloķēt tavu optimismu un pašpārliecinātību par drīzajām pārmaiņām. Jūtas un kaislības varbūt izcelsies, bet skaidrība un viedums galu galā uzvarēs.

Iespējams, draugi var likt tev vilties, bet varbūt tas ir vēstījums par būšanu starp tiem, kuri tevi vairāk atbalsta.

Atvaļinājums vai atpūta un relaksācija šomēnes ir būtiska.

MEŽĀZIS

Dziednieciskā planēta Hirons pabeigs savu pāreju uz tavu saules zīmi turpmākajos deviņos mēnešos un tur neatgriezīsies gandrīz 50 gadus.

Šie deviņi mēneši ir ideāls periods, lai radītu veselīgākas attiecības ar tavu pienākuma sajūtu. Praktizē sevis atvieglošanu šajā jautājumā, it īpaši saistībā ar attiecībām.

Tavas saules zīmes valdnieks ir Saturns, kurš šobrīd ietekmē tavas attiecības. Liec sev saprast, ka neesi atbildīgs par viņa vai viņas laimi.

Šomēnes koncentrējies uz citu pievilšanas baiļu pārvarēšanu. Tas ir vecs stāsts, kas ir pārdzīvojis savu lietderību. Šī mēneša mantra: “Es uzņemos atbildību sapņot savus neizsapņotos sapņus.”

Tev būs daudz vairāk skaidrības, it īpaši no 6. līdz 19. datumam.

ŪDENSVĪRS

Atpakaļejošais Neptūns pavada mēnesi, atgādinot par dažādu lietu nokrāsām tavas saules zīmes vidū. Neskaidrības turpinās, bet nebaidies.

Ūdeņainais Neptūns galu galā enerģetizēs tavu gaisīgo, domu piepildīto enerģijas lauku ar kaisles un radošuma jūtām.

Izvairies no vilinājuma aizbēgt uz savu ideālisma torni. Būt pedantiskam šobrīd neko neatrisinās. Tā vietā koncentrējies uz mājām, savu ligzdu un komfortu. Pamatīgi palutini pats sevi!

Uzmanies, ka darbā neiekrīti vecajā rutīnā. Ja tagad nostiprināsi lielāku pacietību, turpmākajos mēnešos tas atmaksāsies un nesīs labumu. Tagad ir visas iespējas uz vasaras romānu. Izdari kaut ko brīnišķīgu ģimenei.

ZIVIS

Līdz ar mēneša sākumu ir manāma spriedze starp tavām vajadzībām, emocijām un tavu karjeru. Pavēro, kā tu citu vajadzības un cerības liec augstāk nekā pats savas vajadzības.

Veic piezīmes, uzturi dienasgrāmatu, komunicē, esi godīgs pret sevi. Ļauj lietām iznākt atklātībā. Debesis neuzkritīs tev uz galvas, ja definēsi savu dzīvi pēc saviem noteikumiem!

Esi ar ģimeni. Uzturies līdzīgi domājošu, iedvesmojošu draugu kompānijā. Dari kaut ko savas Vese***as labā, piemēram, jogas nodarbības vai abonementu treniņzālē.

Avots:

Leave a Comment