Jūs dalīsiet tomātus saviem kaimiņiem, ja jūlijā pabarosiet tos ar šo brīnumaino maisījumu

Sajauc visas sastāvdaļas un pēc tam ar iegūto maisījumu apkaisa visas dobes ar tomātiem. Ideālā gadījumā šī virskārta ir piemērota siltumnīcām. Pēc tam, kad mēslojums ir uz augsnes, tas ir bagātīgi jālaista. Tas paātrinās absorbcijas procesu. Tas ir viss!

Skābpiena mēslojums tomātiem

Tomātiem varat izmantot citus dabiskos mēslošanas līdzekļus, piemēram, raudzētus piena produktus. Mēslošana ar sūkalām ir efektīvs paņēmiens, ko pieredzējuši dārznieki aktīvi izmanto savos zemes gabalos. Tas ļauj palielināt produktivitāti un aizsargāt augus no sēnīšu slimībām.

Šis dabīgais mēslojums sniedz nenovērtējamu labumu augiem. Sastāvā esošais cinks, dzelzs, kalcijs, kālijs, fosfors un aminoskābes palīdz augiem aktīvi palielināt zaļo masu un iegūt kvalitatīvus augļus.

Turklāt, izsmidzinot, raudzētais piena šķīdums pārklāj lapas ar plānu plēvi, kas ir necaurlaidīga barjera sēnītēm. Un kukaiņu kaitēkļi iet bojā, jo nespēj sagremot sūkalās esošo laktozi.

Ja nepieciešams veikt sakņu apstrādi, serumu atšķaida ūdenī istabas temperatūrā proporcijā 1 pret 10. Laukus apstrādā ar šo šķīdumu sakņu sistēmu 50 cm rādiusā no augu kātiem. Lapu pārsēju vislabāk var veikt, izmantojot ūdens un sūkalu šķīdumu attiecībā 3 pret 1. Lai produkts labāk saliptu, pievienojiet tam dažas ēdamkarotes šķidro ziepju.

Jums jāizmanto tikai svaigi pagatavots produkts. Ja piena sēnītes sāk rūgt, var parādīties nevēlama, augiem kaitīga patogēna mikroflora.

Citi padomi

Tomātu audzēšanā liela nozīme ir tam, kā jūs sagatavojat augsni stādu stādīšanai. To var apaugļot iepriekš. Piemēram, šim nolūkam izmantojiet nogatavojušos putnu mēslus. Tas satur visas nepieciešamās organiskās vielas un slāpekli. Izkaisiet mēslojumu virs dobēm, kur augs tomāti. Turklāt tam var pievienot superfosfātus. Šajā gadījumā labība saņems pilnu uzlādi.

Lasi arī: Vecmāmiņa iesēja veselu samteņu dobi, bet ne jau skaistumam, tie nav tikai ziedi, bet gan īsts spara un ilgmūžības eliksīrs

Lasi arī: Ja jūsu mājā joprojām ir šie vampīru augi, steidzami izmetiet tos ārā, lai izvairītos no neveiksmes.

Pavasarī, dienu pirms stādīšanas, jālieto rauga šķīdums. Sajauc kālija permanganātu un 10 gramus rauga spainī ūdens. Raugs jānotur vienu dienu. Šķīdums jāielej 220 ml katrā iedobē.

Pelni der arī augsnes apstrādei. Tas satur daudz kālija, kas ir labvēlīgs augsnei. Pietiks ar 100 gramiem pelnu uz vienu iedobi. Tāpat pēc stādu stādīšanas virspuse jāapkaisa ar kompostu vai melnu augsni.

Pēc tam jūs varat izmantot humusu. 10 dienas pēc stādīšanas apstrādājiet augsni ar ūdens un vistas kūtsmēslu šķīdumu. Izmantojiet attiecību 1: 15. Apstrādājiet zemi ar maisījumu. Pa virsu apkaisa koksnes pelnus. Rezultāts ir dubultā atdeve.

Ja jūs neiebilstat uz dobēm lietot veikalā iegādātos mēslojumus, iesaku pievērst uzmanību nitroammofoskai.

Leave a Comment