Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Vasara vienmērīgi ripo pāri ekvatoram. Tas nav iemesls skumjām, jo ​​mums ir vēl pusotrs mēnesis siltuma, mīlestības un spilgtu emociju. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, ko sagaidīt šajās septiņās dienās un kā jūs varat piesaistīt vairāk veiksmes savā dzīvē.

Saskaņā ar prognozēm šonedēļ būs pat divas varas dienas – 20. un 22. jūlijs. Šajās dienās starp Marsu un Saturnu, kā arī Sauli un Plutonu būs spēcīgi aspekti. Svētdien Venēra iegriezīsies retrogrādā, tāpēc nedēļas pēdējā dienā centies nepārslogot sevi ar lietām. Šo septiņu dienu laikā Visums un nakts spīdekļi palīdzēs mums atbrīvoties no mūsu visbriesmīgākajiem ieradumiem, kļūstot labākiem. Mēģiniet vismaz nedaudz piepūlēt sevi, lai nedēļas beigās justos, ka laiks nav nodzīvots velti.

Auns

Aunam pirms svētdienas jāpaspēj nostiprināt savu biolauku, jo Venēras iedvesmotās enerģētiskās problēmas retro fāzē var kļūt ļoti pamanāmas jau tās pirmajā dienā – 23. jūlijā. Aunam ir jāsagatavojas nelielam motivācijas un entuziasma krituma periodam. Tālredzība nav šo cilvēku spēcīga rakstura īpašība, taču zvaigžņmu ekspertu brīdinājums dos viņiem iespēju reaģēt iepriekš. Tagad svarīgi ir izklaidēties un strādāt, un censties darīt visu iespējamo, lai vēlākai lietas neatliktu. Jūs varat iegādāties jaunas lietas, bet nepārtērējiet.

Vērsis

Vērsis šī nedēļa būs ļoti produktīva un spēcīga garīgi, fiziski. Pirms Venēras retro-kustības sākuma viņiem ir nepieciešams laiks, lai paveiktu visas vissvarīgākās lietas. Rituāli aizsardzībai no ienaidniekiem palīdzēs izvairīties no problēmām, jo ​​skaudīgi cilvēki pirmdien var kļūt aktīvāki. Kā viņi teica vienā filmā: “Tie, kas mūs nemīl, ir sadalīti divos veidos: tie, kas ir stulbi, un tie, kas mūs apskauž.” Muļķi var kļūt gudrāki, bet skaudīgi cilvēki nekad neuzlabosies, tāpēc labāk mēģināt turēties no viņiem tālāk. Šis ir piemērots laiks ceļošanai, vides maiņai, mīlestības atrašanai un saziņai.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Lasi arī: Jūs dalīsiet tomātus saviem kaimiņiem, ja jūlijā pabarosiet tos ar šo brīnumaino maisījumu

Dvīņi

Dvīņiem gaidāma ļoti labvēlīga, taču ļoti dinamiska nedēļa ar daudz dažādiem negaidītiem notikumiem. Šie cilvēki var tērēt vairāk nervu nekā parasti, tāpēc zvaigžņu eksperti stingri iesaka pirms gulētiešanas meditēt. Dvīņiem ir vitāli svarīgi atpūsties, jo, ja viņi nogurs, nākamā nedēļa viņiem izvērtīsies par totālu murgu. Ikviens vēlas atpūsties, bet tagad nav īstais laiks atpūsties. Jums ir jārīkojas, bet dariet to saprātīgi.

Vēzis

Vēžiem visvairāk jābaidās no toksiskiem cilvēkiem un manipulatoriem. Īpaši amuleti šajā ziņā viņiem ļoti palīdzēs. Partnerības tēma tiks pilnībā atklāta. Vēži varēs atrast cilvēkus, kas var palīdzēt izlemt par nākotnes plāniem, kā arī palīdzēt sasniegt pašreizējos mērķus darbā un biznesā. Nebūtu saprātīgi noraidīt palīdzības piedāvājumus. Tāpat zvaigžņu eksperti stingri iesaka nepalaist garām detaļas. Tagad katrai mazajai lietai ir nozīme. Tieši sīkumos koncentrēsies šo cilvēku laime.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment