Vecmāmiņa iesēja veselu samteņu dobi, bet ne jau skaistumam, tie nav tikai ziedi, bet gan īsts spara un ilgmūžības eliksīrs

Manai vecmāmiņai patika atkārtot: “Samteņu ziedi ir skaisti, bet tā nav viņu galvenā priekšrocība. Dzer tēju no samtenēm – būsi vesels! Es, protams, bērnībā uzspļāvu šai garšai un nesapratu, kāpēc man šis dzēriens jādzer. Bet ar gadiem ziedu tēja man ir kļuvusi par kaut ko līdzīgu teleportam: tu izdzer krūzi un acumirklī attopies bērnībā.

Un tas ir arī lielisks līdzeklis, kas palīdz ar daudzām dažādām slimībām. Šodien es jums pastāstīšu, kā pagatavot samteņu tēju. Un raksta beigās jūs uzzināsit par citiem veidiem, kā izmantot šo ziedu.

Samteņu ziedi

Samteņu tēju var pagatavot dažādos veidos. Daudz kas ir atkarīgs no jūsu vajadzībām. Piemēram, ja jums ir sūdzības par sāpēm aknās, jūs varat pagatavot tikai vienu sasmalcinātu ziedu glāzē verdoša ūdens. Taču šādu dziru nevajadzētu izdzert vienā reizē – pietiek ar ceturtdaļu glāzes.

Lasi arī: Mehdi Ebrahimi Vafa padalījās ar prognozi visām zvaigžņu zīmēm, jūlija beigas solās būt karstas

Lasi arī: Sieviešu zvaigžņu zīmju pārstāves, pēc kurām vīrieši pēc šķiršanās “slāpst”.

Samtenes satur lielu daudzumu ēterisko eļļu. Tie palīdz pret dažādām sāpēm un mazina spazmas. No samtenēm var pagatavot uzlējumus un zāļu tējas. Piemēram, ja ir problēmas ar redzi, no ziediem var pagatavot lielisku stiprinošu dzērienu.

Ja vēlaties uzlabot redzi, varat vienkārši ēst samtenes. Pietiek ar 3 maziem ziediem dienā. Profilaktiskais kurss ilgst 1 mēnesi. Augam ir lieliska ietekme uz redzi, jo tajā ir karotinoīds luteīns. Šī viela ir atrodama arī oranžajos dārzeņos, spinātos, selerijā, pākšaugos un citos pārtikas produktos.

Lai to izdarītu, 1 tējkarote zaļās tējas un 2 samteņu ziedi jāuzvāra 500 ml verdoša ūdens. Pievienojiet arī 3 samteņu ziedus, 2 nātru lapas, 1 jaunu topinambūra lapu un 2 piparmētru zariņus.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment