Jūs varat pacelt savu vibrāciju ar Vipassana meditāciju

Visums sastāv no vibrācijām, un viss pasaulē notiek cauri tām un tām nav izņēmumu.

Vibrācijas var būt pozitīvas vai negatīvas. Mūsu mērķis ir pārliecināties, vai slikto vibrāciju Visumā nav pārāk daudz, vai pārliecināties, ka ir veids, kā pārvērst sliktas vibrācijas par labām. Labas vibrācijas parasti ir miera prāta rezultātā, kas domā par labām domām.

Lasi arī: 3 lietas, kuras pieņem mīlošs vīrietis

Sliktas vibrācijas satriec mūsu dzīvi, kad mēs pārtraucam mēģināt uzlabot situāciju ap mums vai padodamies, dodot iespēju negatīvam. Šeit Vipassana nāk palīgā!

Dažādu veidu atkarības

Kad mēs runājam par atkarību, pirmām lietām, kas nāk mūsu prātā, ir alkohols, narkotikas, smēķēšana utt., Bet, runājot par atkarību no Vipassanas, mēs runājam par signāliem jūsu smadzenēs.

Vipassana palīdz nomierināt ķermeni un pārliecināties, ka jūsu ķermenis vairs nereaģē uz šiem signāliem. Negatīvas jūtas, piemēram, dusmas, skumjas, greizsirdība, drīz jūs vairs neietekmēs.

Lasi arī: 11 pazīmes, kas norāda uz to, ka mīļotais būs uzticīgs

Vipassana būtībā novērš jebkādus nosacījumus, tāpēc tas būtībā nodrošina, ka mūsu smadzenes nerada negatīvas vibrācijas. Visbūtiskākā mūsu būtņu vibrācija vai sajūta ir pozitīva, un Vipassana palīdz mums atgriezties pie tā un māca mūs neievērot negatīvo.

Attiecības starp psihoanalīzi un Vipassānu

Psihoanalīze palīdz mums ieiet dziļi mūsu bezsamaņā un atvērt visus svarīgos mirkļus, kuru laikā mūsu apziņa ir izturējusi kaut ko vairāk.

Visas psihoanalīzes un Vipassanas lietošanas process palīdz cilvēkam pilnīgi dekonstruēt viņu prātus un ķermeņus un radīt tikai pozitīvas vibrācijas.

Tādējādi nevar noliegt, ka Vipassana kā korektīvs pasākums daudzu problēmu risināšanai ir noderīga!

Avots

Leave a Comment