Horoskops 20.septembrim – ļoti pozitīva diena!

Šodien sagaidāma pārpilnība dažādās sfērās. Viss zels un plauks. Esiet dāsni. Droši sāciet realizēt savus sapņus, iešana pa paredzēto ceļu, sniegs veiksmi un atnesīs laimi. It īpaši visi radošie un kreatīvie procesi būs veiksmīgi. Parūpējieties un palutiniet sevi un tuviniekus. Droši varat komunicēt ar citiem, jo negatīvie cilvēki paši vairīsies saskarties ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem. Vakarā varat atpūsties ģimenes vai draugu lokā. Iespējams uzlabot jau esošās attiecības vai arī atrast sev tuvu cilvēku. Šīs dienas akmeņi: lazurīts, dzeltenais korallis, perlamutrs, rozā pērles.

 Auns

Uzkrāšanās diena, iekšējā brīvība. Labvēlīgs treniņš, komunikācija, atpūta un izklaide. Pievērs uzmanību attiecībām ar draugiem, kaimiņiem, tāliem radiniekiem – ienaidnieku intrigas nav izslēgtas.

Lasi arī: Zināšanas, kuras noved pie nelaimes

Vērsis

Sarežģīta, bīstama diena Vērsim. Šīs dienas nelabvēlīgās tendences var nopietni ietekmēt jūsu ideju par savu personību vai jūsu partneru nopelniem. Ir ieteicams pārtraukt visas nevajadzīgās saites.

Dvīņi

Iespējamās problēmas ar tālu vidi: kaimiņi, tāli radinieki. Viss tiks atrisināts droši, jo tev nav vienādas verbālās cīņas mākslas. Vakarā jums ir nepieciešams privātums un pagaidu atstatums no apkārtējās pasaules. Sapnis piepildīsies pilnīgā apmierinātībā.

Vēzis

Intensīva, pretrunīga diena. Iespējama nevēlama tikšanās vai nepatīkamas ziņas. Zvaigznes brīdina par iespējamiem finansiāliem zaudējumiem. Vajadzētu sagatavoties tam, ka viņu jaunais hobijs nebūs ilgs – varbūt vilšanās vai aizvainojums.

Lasi arī: 8 horoskopa zīmes, kurām šī gada otrā puse atnesīs sapņu piepildījumu

Lauva

Veiksmīga diena, lai pārvarētu pretinieku mahinācijas, uzlabotu materiālo labsajūtu, dotos ceļojumā vai veiktu uzņēmējdarbību, kas saistīta ar jauniem kontaktiem, īpaši ar ārzemniekiem. Tikšanās ar sabiedriskiem un politiskiem darbiniekiem ir veiksmīga. Tie, kas vēlas iesaistīties politikā, beidzot var realizēt savu vēlmi.

Jaunava

Nelabvēlīga diena Jaunavām-tirgotājiem. Šodien viņiem var rasties problēmas: nav izslēgti finansiālie zaudējumi vai nopietnu grūtību rašanās, jo īpaši, ja jaunie plāni ir riskanti.

 Svari

Horoskops šodien brīdina par saspringto, pretrunīgo dienu Svariem. Iespējams, negaidītas ziņas liks jums pārdomāt savas darbības vai mainīt prioritāros virzienus savā darbā. Sagaidāma interesanta tikšanās.

Lasi arī: Laimīgi cilvēki ievēro šos 4 rituālus!

Skorpions

Iespējams, šodien Skorpioniem būs iespēja kāpt pa karjeras kāpnēm. Bet viņa personiskajā dzīvē nav izslēgta greizsirdība vai nepamatotas sūdzības. Sapnis būs pravietisks un drīz piepildīsies. 

Strēlnieks

Dzīves potenciāls ir zemā līmenī, kas var radīt problēmas ģimenes attiecībās, strīdos ar partneriem vai strīdiem ar draugiem. Pārmērīgs aizdomīgums vai, gluži pretēji, lielība var radīt pārpratumus jūsu personīgajā dzīvē.

Mežāzis

Diena rada negaidītus sagrozījumus, tāpēc palieciet mierīgi, lai izvairītos no strīdiem, kas var izraisīt principālu konfrontāciju. Esi uzmanīgs no tenkām un laupīšanas. Pēc darba, steidzieties mājās un neveiciet vakara pastaigas vienatnē.

Lasi ari: Kā izveidot sveci rituāliem: Viktorijas Raidos padoms

Ūdensvīrs

Šo dienu pavada iluzoras idejas, nepatiesi solījumi, krāpšana. Izvairieties no tumsas, skatieties mazāk spogulī. Vai nodarbojies ar sportu, draugu lietām, mājām. Traumas, agresijas vai nežēlības draudi ir iespējami. Jebkurš konflikts beigsies ne jūsu labā.

Zivis

Varbūt šodien jums ir paveicies, lai atrisinātu problēmas jūsu personīgajā dzīvē, kas nav atstājušas jūs pēdējo dienu laikā. Zvaigznes garantē atzīšanu un panākumus, ja jūsu darbības tiks balstītas uz dziļām sajūtām un pārliecību savā taisnībā.

Avots

Leave a Comment