Jūsu ideālā matu krāsa atbilstoši jūsu zvaigznāja zīmei

Lauva

Lauvas ir lepni un nepacietīgi cilvēki. Viņiem vienmēr jābūt uzmanības centrā un jāpiesaista entuziasma pilni skatieni. Prožektoru mirdzumā tie lieliski izskatīsies platīna blondīnē. Uguns Lauvām ir diezgan ērti, ja viņu frizūra šķiet valdonīga un perfekta.

Jaunava

Jaunavas ir pazīstamas ar savu skaistumu, kārtīgumu un koptību. Viņi ir ļoti uzmanīgi pret detaļām un viņiem ir laba gaume. Pamatkrāsa ir pelnu kastaņa vai gaiši brūna. Labi iedarbosies gaišas brunetes vai karameles toņi – tie noteikti piesaistīs bagātību, veiksmi un prieku no citiem.

Svari

Līdzsvarotiem un pacietīgiem, elegantiem un  pievilcīgiem Svariem ir laba gaume, pieklājīgs raksturs un dabisks šarms. Tos eleganti papildina medus, šampanieša, oša vai pelnu blonda krāsas. Zīmes pārstāvji lieliski izskatīsies arī kastaņu krāsā ar ogles vai lazdas nokrāsu.

Skorpions

Skorpioni ir kaislīgas dabas, neparedzami un noslēpumaini skaistuma pazinēji. Viņu aizrauj dzīves tumšā puse, kā arī viss cilvēka acij neaptveramais. Ogles vai tumši brūni mati tikai paspilgtinās to mistisko būtību. Bet, ja dvēsele prasa harmoniju, labāk ir dot priekšroku maigiem siltiem toņiem.

Strēlnieks

Riskanti un dzīvespriecīgi Strēlnieki var viegli iedvesmot ar personīgo piemēru. Viņi ir sapņotāji, romantiķi un piedzīvojumu meklētāji. Spilgti silti toņi vislabāk atspoguļos viņu nemierīgo dabu. Tomēr šīs zīmes pārstāvju vidū ir ļoti pieprasīti arī tumši toņi, piemēram, melns viņiem nes veiksmi un  uzlabo dabisko šarmu.

Lasi arī: Mans vīrs pārbauda manas privātās ķermeņa daļas katru reizi, kad atgriežos no darba

Mežāzis

Izlēmīgi un saprātīgi Mežāži ir piemēroti dziļām nokrāsām. Šī zvaigznāja pārstāvjiem ir svarīgi ar visu savu izskatu demonstrēt greznību, spēku un statusu. Tam lieliski derēs visi blondie, zelta un brūnie toņi. Šajā paletē saglabātais tonis palīdzēs mīlestībā, karjerā un personīgajā izaugsmē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri ir novatori, kas ir priekšā līknei. Viņi ir individuālisti un izgudrotāji. Viņu spilgtais izskats un impulsīvā rīcība bieži šokē citus. Zīmes pārstāvji lieliski izskatās tumšā paletē: no šokolādes līdz gataviem ķiršiem. Dziļi un dabiski toņi pastiprina Ūdensvīra šarmu un šarmu.

Zivis

Zivis ir sapņainākā, maigākā un jutekliskākā zīme. Tie ir radoši cilvēki ar lielo burtu, kas planē augstākās dimensijās. Ūdens zīmi iespaido gaiši lina toņi, gaiši brūns un pelēks. Zivīm piemērotas arī pasteļkrāsas un visi gaišie toņi.

Koncentrējoties uz zvaaigžņu ekspertu padomiem, jums būs vieglāk izvēlēties sev tieši tādu matu krāsu, kas ne tikai uzlabos jūsu pievilcību, bet arī  nesīs veiksmi un labklājību. Eksperti novēl jums katru dienu kļūt labākam un laimīgākam.

Leave a Comment