Jūsu ideālā matu krāsa atbilstoši jūsu zvaigznāja zīmei

Izrādās, ka matus var pārvērst par talismanu, kas nes veiksmi visās dzīves jomās, ja pazīst savu Zvaigznāja zīmi. Mēs jums pastāstīsim, kā mainīt attēlu un izvēlēties perfektu matu krāsu saskaņā ar zvaigznāju.

Zinot savu zvaigznāju zīmi, dzīve var ievērojami atvieglot izskatu, krāsošanu vai skaistumkopšanas paradumu atjaunināšanu. Zvaigznāja zīme ir kaut kas tāds, kas vienmēr paliek nemainīgs. Pēc zvaig”znu ekspertu domām, katra zīme atbilst noteiktam izskatam . Matu krāsa, harmonijā ar Zvaigznājs, ne tikai piešķirs pievilcību, bet arī palīdzēs piesaistīt veiksmi un laimi.

Auns

Auni ir spītīgi un neatlaidīgi, aktīvi un mērķtiecīgi. Viņu rīcība ir spontāna un dažreiz pat neparedzama. Līderība viņiem ir asinīs, tāpēc galvenā prasība ir, lai matu krāsa būtu piesātināta un spilgta. Siltās nokrāsas, sākot no kastaņa, oranža un beidzot ar varu, būs brīdinājums visiem skaudīgajiem, ka Aunam labāk nešķērsot ceļu.

Vērsis

Vērša pārstāvjiem ir solīds, ass raksturs, savukārt viņi ir diezgan ātrs raksturs. Zelta, vara un medus nokrāsas palīdzēs vājināt negatīvās izpausmes, vairos enerģiju un šarmu. Dzintara, karameles, riekstkoka, gaišās kastaņu krāsas ne tikai piesaistīs apkārtējo uzmanību, bet arī palīdzēs realizēt savu potenciālu.

Lasi arī: Kā uzzināt savu karmu ar numeroloģijas palīdzību

Dvīņi

Dvīņus raksturo dualitāte, spilgta individualitāte un nelīdzība pārējiem. Šīs zīmes pārstāvji ir mūžīgi bērni ar mainīgu noskaņojumu, naivumu un  nemierīgu raksturu. Tāpēc frizūra, kā arī matu krāsa visbiežāk tiek izvēlēta atbilstoši noskaņojumam. Zvaigžņu eksperti iesaka sekot modes tendencēm, eksperimentēt ar krāsām un neskopoties ar matu kopšanu.

Vēzis

Vēzis ir jūtīga un maiga zīme, kas labi jūtas jebkurā tēlā. Taču, ja, lai gūtu panākumus vai atrastu savu aicinājumu, nepieciešams nostiprināt iekšējo kodolu, noteikti jāizmēģina karameļu vai medus palete. Vasarīgi siltā gamma palīdzēs iegūt pašapziņu un  atbrīvoties no šaubām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment