Jūsu izvēlētā frizūra atklās interesantus personības aspektus!

Kad mēs sievietes cenšamies uzlabot savu izskatu, izmantojot papildu resursus, piemēram, matu pieaudzēšanu, mēs vizuāli izsakām savas neapzinātās domas.

Izvēlieties matu pieaudzēšanu, ko vēlaties darīt, pat ja šī krāsa ir ļoti atšķirīga no jūsu dabiskās, un uzziniet, ko jūsu izvēle saka par jums!

Melns

Jūsu vajadzība justies izcili savā vidē kļūst skaidra. Jūs esat ļoti uzņēmīga sieviete ar lielu vēlmi ceļot un baudīt dzīvi, jūs vienmēr vēlaties būt uzmanības centrā.

Jūs nevēlaties tērēt laiku, jūs vienmēr gūstat maksimālu labumu no visa, ko jūs darāt.

Sarkans

Vai tiešām vēlaties justies oriģināli, unikāli. Jums nav daudz draugu, bet jums, iespējams, ir pāris patiesu draugu, ar kuriem jūs dalīsiet savu dzīves pieredzi un vēlmes. Cilvēki bieži jūs apbrīno, bet dažos brīžos viņi nedaudz baidās no jums.

Brūns

Jūs esat sieviete, kas vienmēr dod priekšroku palikt nepamanītai, jums patīk izskatīties lieliski, bet jums nepatīk būt uzmanības centrā, jo tas rada daudz trauksmes!

Jums ir ļoti laba runa, un tā ir viena no jūsu svarīgākajām priekšrocībām, jo ​​jūs varat gūt daudz naudas, radot labu stabilitātes izjūtu.

Blondīne

Sedukcija ir jūsu iedzimta iezīme, un tādēļ jūs varat sasniegt savas vēlmes. Tu mīli modi. Mūsdienīgums vienmēr ir jūsu sabiedrotais. Tomēr jums var būt grūti uzturēt stabilas un ilgstošas ​​attiecības, jo jūsu dzīvē rodas jauni, dažādi un interesanti priekšlikumi, kas var likt domāt, ka jums pašreiz attiecības nav nepieciešamas.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment