Kas neļauj gulēt tev naktī saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Uzziniet, kas neļauj jums gulēt naktī, saskaņā ar Zodiaka zīmi.

1. Auns

Tas, kas jūs naktī tur nomodā, ir tas, ka jūs skrienat no vienām galējībām uz citām galējībām. Jūs esat tas, kurš tiecas redzēt visu melno vai balto, un jums nav zelta vidus. Bet, kad jums tiek teikts, ka joprojām ir kaut kas starp melnbaltu, jums bieži ir grūti navigēt šajā idejā.

LASI ARĪ: 5 lietas mājā, no kurām jums ir nepieciešams atbrīvoties, lai kļūtu bagātāki un laimīgāki

2. Vērsis

Jūs alkstat pastāvīgu stabilitāti un konsekvenci dzīvē. Tādā veidā jūs strādājat, kā Vērsis. Jūs esat tas, kurš tiešām prasa dzīvē paredzamību, lai justos labi. Taču dzīve ne vienmēr darbojas tādā veidā. Patiesībā dzīve dos jums daudz interesantu izaicinājumu. Un šī realitāte jūs ļoti biedē.

3. Dvīņi

Kā Dvīņi, jūs parasti varat pielāgoties jebkurai videi, kurā atrodaties. Tomēr jūs esat brīvs garā. Un jūs vienmēr vēlaties izpētīt un nirt nezināmā. Tāpēc jūs patiešām kaitina, kad jūs kontrolē vai iedzen stūrī, kur jums ir jāierobežo sevi.

4. Vēzis

Jūs esat ļoti atkarīga zīme. Jūs pastāvīgi alkstat uzmanību un mīlestību no citas personas. Jums patīk būt tuvu cilvēkiem, kas pievērš uzmanību jums. Jūs esat tikai cilvēka mijiedarbības cienītājs kopumā. Un vienīgais iemesls, kāpēc jūs neguļat naktī, ir ilgstošu dziļu attiecību trūkums ar cilvēkiem.

LASI ARĪ: Kā pievērst vīrieša uzmanību, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

5. Lauva

Lauva ir ļoti līdzjūtīga zīme. Jūs vienmēr esat tik drosmīgi un lepni. Bet jūs saglabājat tik augstu standartu. Jūs vienmēr vēlaties, lai cilvēki ap jums mīlētu. Un tas tiešām neļauj jums gulēt naktī, kad jūs domājat par to, kas no apkārtējiem var uzskatīt jūs par zaudētāju un kāpēc.

6. Jaunava

Jūs esat ļoti spēcīgs cilvēks. Jūs vienmēr vēlaties būt novērtēts par visu, ko darāt. Bet jūs esat apsēsti ar visām jūsu vājajām pusēm. Jūs tiešām vēlaties būt perfekti, un jūsu vēlme būt tādai ir tas, kas jūs naktī tur jūs nomodā.

7. Svari

Tāpat kā Auns, jums nav zelta vidus. Jūs esat tāds, kurš mēdz rīkoties ar galējībām, kad runa ir par domāšanu un situācijas analīzi. Vēlaties uzpūst visu un pārvērst to par kaut ko nopietnu, tas ir tas, kas liek jums nomodā naktī.

LASI ARĪ: 5 uzstādījumi, kas jāatceras, lai sasniegtu garīgo izaugsmi 2019. gadā!

8. Skorpions

Tas, kas jūs tur naktī nomodā, ir doma, ka citi cilvēki par jums pārāk daudz zina. Jums parasti nepatīk pārāk daudz stāstīt par sevi. Un, kad jūs nolemjat, ka varēsiet mazliet atvērties kādam, tas neļauj jums gulēt naktī. Tas jūs biedē, ka jūs varbūt pārāk daudz pastāstījāt par sevi!

9. Strēlnieks

Kā Strēlnieks tu esi nomodā naktī, domājot, ka galu galā jums ir nepieciešams nomierināties un apmesties. Jums patīk mesties piedzīvojumos. Bet jūs zināt, ka tas nevar ilgt mūžīgi, un tas jūs biedē, ka kādu dienu jums tikai jāpierod pie paredzamās rutīnas!

10. Mežāzis

Vienīgā problēma, kas jums ir kā Mežāzim, ir varbūtība, ka jūs nekad nenonāksiet tur, kur jūs domājat, ka jums jābūt. Jūs esat ļoti ambiciozs. Jūs esat strādīgs un sapņains. Tomēr jūs arī atzīstat, ka ir pilnīgi iespējams, ka jūs nevarēsiet sasniegt visus savus mērķus un sapņus.

LASI ARĪ: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

11. Ūdensvīrs

Lielākie filozofiskie dzīves jautājumi ir tas, kas jūs tur naktī nomodā. Cilvēki bieži bauda to, ka jums ir tik pievilcīgs prāts. Bet tas, ko lielākā daļa cilvēku neapzinās, ir tas, ka jums pastāvīgi ir milzīgi strīdi ar sevi.

12. Zivis

Jūs lielākoties baidāties, ka jūs nevarēsiet virzīt savu radošumu pareizajā virzienā. Kā Zivis, jūs esat ļoti emocionāla zīme. Tomēr jūs ne vienmēr varēsiet virzīt šīs jūtas, lai sasniegtu kaut ko reālu vai taustāmu. Un tad tas tiešām korodē prātu!

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment