Jūsu vēlmju saraksts — sāciet īstenot savus sapņus jau tagad!

Katru dienu atkārtoti izlasiet savu vēlmju sarakstu . Padomājiet par tiem, vizualizējiet tos biežāk.

Sāc spēlēties ar savām vēlmēm , lai tās kļūtu gaišākas, pievilcīgākas un tev tuvākas. Katru dienu veltiet kādai no savām vēlmēm un pavadiet dienu tā, it kā šī vēlme piepildītos.

Nevienam nestāstiet par šo sarakstu. Neaizraujieties, runājot par to, kā esat nolēmis mainīt savu dzīvi un vēlaties piepildīt senu sapni. Saglabājiet šo enerģiju sevī.

Ja nepieciešams, pārrakstiet savas vēlmes. Gadās, ka kaut kas kļūst nevajadzīgs un nesvarīgs. Ja kāda vēlme jums vairs nav aktuāla, izņemiet to no saraksta un pievienojiet jaunu.

Katru dienu veltiet vismaz stundu dienā, lai piepildītu kādu no savām vēlmēm. Varat sākt no pašas apakšas, jo, kā likums, tur atrodas “vieglākās” vēlmes – jums būs iespēja vingrināties, pirms tiekties īstenot savu lolotāko vēlmi numur 1.

Kad esat izveidojis savu vēlmju sarakstu, ir svarīgi ļoti jutīgi reaģēt uz visu, kas notiek – Visums var dot jums daudz iespēju piepildīt savus sapņus, bet jūs nevarēsit redzēt nevienu, vai arī jūs vienkārši būsiet pārņem slinkums vai bailes. Parādiet Visumam savu gatavību saņemt visu, par ko rakstījāt.

Leave a Comment