Kā apziņa ir saistīta ar personisko izaugsmi?

Protams, visas jūsu darbības novedīs pie noteiktiem rezultātiem jūsu dzīvē, bet kādas darbības vajadzētu veikt? Loģika un iemesls var palīdzēt jums izlemt, kā to darīt, un tās var palīdzēt jums, lai izjauktu lielu projektu mazos soļos. Ja jūs zināt jautājumus, loģiskā domāšana var palīdzēt jums atrast atbildes.

Bet loģikai un iemeslu dēļ nav ne jausmas, kādus jautājumus jums vajadzētu uzdot sev. Viņi nevar pateikt, kāpēc viens jautājums ir vairāk vai mazāk svarīgi nekā cits. Mēģiniet pierādīt loģiku, ka lielāka naudas summa ir labāka nekā mazāka. Pierādiet, ka cilvēku labsirdība ir labāka nekā manipulācija ar viņiem. Pierādiet, ka karjera medicīnā ir labāka par karjeru tiesību jomā.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kas nepieļaus melus!

Kā jūs veicat vissvarīgākos lēmumus savā dzīvē? Kāda karjera būtu jāizvēlas? Vai tu būtu precējies? Kas ir vissvarīgākais jums dzīvē?

Nedomājiet, ka jūs pieņemat šos lēmumus, pamatojoties uz vispraktiskāko. Galu galā jūs kaut kā klausāties savā intuīcijā. Neatkarīgi no tā, cik praktiski jūs esat, jūs joprojām pieņemat svarīgākos jūsu dzīves lēmumus no konteksta, kas pārsniedz racionalitāti. Visbeidzot, viss ir atkarīgs no iekšējās balss.

Leave a Comment