Kā apziņa ir saistīta ar personisko izaugsmi?

Ko sniedz šis vispārējais dzīves konteksts? No kurienes visi šie jautājumi nāk jūsu dzīvē? Viņi nāk no jūsu apziņas! Jūsu apziņas līmenis nosaka jūsu dzīves jautājumus un atbildes. Jūsu intelekts pastāv tikai, lai kalpotu jūsu intuīcijai neatkarīgi no tā, cik praktiski jūs esat.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kurām nevar uzticēt noslēpumus

Tātad, ko tas nozīmē, lai kļūtu efektīvāks vai produktīvāks? Ja jūs vēlaties darīt to, ko darāt, bet jūs nekad nepaaugstināt savu apziņas līmeni, vai jūs patiešām esat efektīva persona? Vai jums ir vislabākie rezultāti? Vai ir jēga uzlaboties un kaut ko darīt labāk?

Un ko tad, ja jūs pieņemat lēmumus bailēs, jo jūs nezināt, kā parādīt savu patieso drosmi? Kādu pieredzi jūs pastāvīgi zaudējat, jo jūsu apziņa strādā pārāk zemā līmenī? Ja jums nebūtu bailes, vai jūs turpinātu dzīvot savu dzīvi tā, kā jūs tagad esat? Ja nē, ko jūs mainītu?

Augstāks apziņas līmenis nozīmē lielāku atlīdzību. Tā vietā, lai jūs būtu vientuļi, jūs varat baudīt brīnišķīgas attiecības. Tā vietā, lai strādātu garlaicīgi, jūs varat veidot jums piemērotu karjeru. Tā vietā, lai būtu neapmierināts, jūs varat piedzīvot visaptverošu iekšējo mieru. Ja jūsu apziņas līmenis ir pārāk zems, jums tiks liegta šī atlīdzība, un tas jums šķiet noslēpums, kāpēc citi var viegli piesaistīt visu, bet jūs to nevarat.

Jūsu pašreizējā skrejceļš dos jums prieku. Bet ko tad, ja tas ir nepareizs skrejceļš? Izvairoties no šī jautājuma un iemetot sevi darbībā, tālāk un tālāk pa to pašu skrejceliņu, tu pazemini savu apziņu. Tas liek jums doties dziļāk jūsu bailēs.

Lasi arī: 4 zinātniski veidi, kā atmaskot meli

Pat ja patiešām patiks īstais skrejceļš, jums joprojām ir jābūt interesētam, un kas vēl ir tur. Vienkārši uzdodiet sev šo jautājumu, un visas bailes parādīsies uz virsmas, un tu sāki apzināti pieņemt tās. Un bailes pārvarēšana ir jūsu apziņas paaugstināšanas būtība. Neatkarīgi no tā, cik neticami labs ir jūsu pašreizējais skrejceļš, vienmēr ir labāks. Dzīvā apziņa nozīmē mācīties justies ērti, pārejot no vienas skrejceļa uz otru, nepieķeroties nevienam no tiem. Šī ir personīgās izaugsmes būtība.

Kam ir augstāks apziņas līmenis – cilvēks, kuram ir viss, bet viņš mirstīgi baidās zaudēt visu vai cilvēks, kam maz ir ēst, un viņš nebaidās no zaudējumiem? Kas būs laimīgāki? Kurš var piesaistīt un attīstīt mīlošākās attiecības? Kurš dzīvos mierā un harmonijā?

Jo vairāk jūs esat pieķēries jūsu pašreizējam skrejceliņam, jo ​​zemāks ir jūsu attīstītās apziņas līmenis, jo mazāk jūs esat brīvs. Bet ar lielāku brīvību jūs varat sasniegt lielāku personīgo izaugsmi, jo jums būs pieejama jauna pieredze!

Avots: esotericblog

Leave a Comment