Kā atgūt spēkus saskaņā ar Zvaigžņu zīmi

Lauva

Atpūta, atpūta un vēl vairāk atpūtas. Lasiet grāmatu, skatieties filmu vai baudiet garšīgu maltīti. Ļaujiet sev sajust, ka visas jūsu darbības sniedz jums laimi un baudu.

Jaunava

Komunikācija ir jūsu glābiņš. Ja esat noguris, uzaiciniet mājās draugus, pagatavojiet vakariņas, mēģiniet neko nedarīt un ieskaujiet sevi ar tiem, ar kuriem jums ir ērti. Tas palīdzēs uzkrāt spēkus jaunām uzvarām.

Svari

Svariem vislabāk ir atpūsties, kad viss darbs ir padarīts un viņi var baudīt rezultātu. Tikai tādā veidā viņi var izelpot un teikt: “Es esmu laimīgs un spēka pilns.” Darot to, kas viņiem patīk, un veicot izaicinošus uzdevumus, viņi uzlabo sevi.

Skorpions

Skorpioniem patīk vienkārši darīt savus sīkumus – tīrīt, gatavot ēst, savest kārtībā sevi un savas mājas. Vislabākā atpūta viņiem ir lietderīga atpūta, taču labāk pievērsties pašaprūpei.

Strēlnieks

Šāvējiem kaut kur jādodas. Lai tas būtu komandējums, bet pats ceļošanas fakts šos cilvēkus iepriecina. Arī laba atpūta un atveseļošanās veids būs komandas spēle, piemēram, volejbols vai futbols.

Lasi arī: Seši veidi, kā īstenot sapni

Lasi arī: Visbagātākās un laimīgākās zvaigžņu zīmes, kurām vienmēr veicas

Mežāzis

Lai atjaunotu savu dzīvības enerģiju, zvaigžņu eksperti iesaka braukt ar velosipēdu, stiepšanās vingrinājumus un banālo “neko nedarīšanu”. Smags nogurums palīdzēs noņemt tikai ilgu atpūtu.

Ūdensvīrs

Ūdensvīram ir vajadzīgas emocijas. Tikai ar emocijām un jaunām sajūtām viņi tiek atbrīvoti no ikdienas klātbūtnes savā dzīvē. Jums ir piemēroti ceļojumi, nestandarta tikšanās un ekstrēmi sporta veidi.

Zivis

Ja tas būtu iespējams, tad Zivis visu savu dzīvi pavadītu atpūšoties, bet mūsu pasaules skarbā realitāte diktē citus noteikumus. Mēģiniet atrast laiku savām iecienītākajām aktivitātēm, veltot tām visas nedēļas nogales. Atcerieties, sestdien un svētdien – bez darba un bez stresa.

Katrs no mums var iegūt spēku un atjaunot enerģiju tikai uz noteiktu laiku. Kādam tam vajadzētu būt milzīgam, bet kādam pietiek ar pusstundu.

Leave a Comment