Kā atkal satuvināties ar savu otro pusīti

Kā veicināt jaunu veco attiecību pieaugumu?

  • Neskopojieties ar pārsteigumiem! Personīgi viņam. Un bez iemesla. Mazi prieki, negaidīti pārsteigumi var padarīt pat pelēko ikdienu krāsainu. Fakts ir tāds, ka katru dienu mēs atkārtojam simtiem pazīstamu darbību, tāpēc dzīve kļūst par rutīnu. Jebkura patīkama novirze no parastā scenārija rada jaunas emocijas, dod brīnišķīgu prieku no jaunumiem.

LASI ARĪ: 2 Zodiaka pāri, kurus ir neiespējami izšķirt

  • Apskatiet ģimenes foto albumus kopā. Atcerieties smieklīgus incidentus no savas dzīves kopā. Smaidiet par sevi, kad bijāt naivi, tikko iemīlējušies, laimīgi. Laime ir lipīga, pat izmantojot daudzus gadus vecus fotoattēlus.
  • Izbrauciet kopā spontāni kaut kur. Tieši tāpat: pastaigāties, ciemos pie draugiem, uz lekciju vietējā rajona bibliotēkā. Jums būs lielisks laiks, un varbūt šādas pastaigas kļūs par ģimenes tradīciju.
  • Izdzīvojiet kopīgu piedzīvojumu. Piemēram, ģērbieties kā lapsa Alise un kaķis Basilio ģimenes brīvdienām. Izveidojiet nelielus notikumus un stāstus tur, kur tie sākotnēji nevarēja būt.
  • Sviniet savas brīvdienas: iepazīšanās, salaulāšanās, kāzas utt. Nāciet klajā ar jauniem rituāliem, lai saglabātu jūsu dzirksteles jūsu attiecībās.
  • Atrodiet kopīgu hobiju: kopīgi dodieties uz baseinu, slēpot, zīmēšanas kursiem vai kaut ko citu. Un jums vienmēr būs daudz ko runāt.
  • Apmeklējiet „pieaugušo veikalu” kopā un iegādājieties kaut ko interesantu. Nevilcinieties ar savām vēlmēm. Ir svarīgi dažādot savu mīlestības dzīvi, un tad jums nebūs garlaicīgi.

Atcerieties, ka ne tikai bērnu vai mazbērnu kopīgā audzināšana var saistīt tevi ar tavu vīru. Ja abi laulātie nestāv uz vietas: lasīt, iemācīties pasauli, apmainīties ar iespaidiem, augt pār vakardienas un apmainīties ar pieredzi, tad ģimenei ir vēl viena stingrības mala. Pateicoties šiem “stiprinājumiem”, pāris ceļo pa emocionālajiem viļņiem, nezaudējot patiesu intimitāti.

avots: vedmochka

Leave a Comment