15 idejas ģimenes brīvdienām

Brīvdienas – tas ir laiks, kad jūs paliekat vieni paši ar saviem bērniem. Tas biedē dažus. Roka sniedzas pēc pults, lai ieslēgtu televizoru. Bet ir daudz interesantākas nodarbības!

Jūs nevarat iedomāties, kā cilvēki dzīvoja bez TV? Viegli! Ir daudz brīvā laika pavadīšanas ideju, kas ir piemērotas bērnu brīvdienām. Šeit ir dažas no tām.

LASI ARĪ: Tikai cilvēki, kas mums nav vienaldzīgi, var kaitēt mums

  • Sagatavojiet savu izrādi. Tas var būt slidošana, kas prasīs kādu laiku, vai improvizēts dziesmu konkurss. Jūs varat uzaicināt savas tantes vai vecvecākus. Tas būs jautri!
  • Spēlēt žurnālistus. Ja jums ir video kamera mājās, varat palīdzēt bērnam uzņemt ziņojumu par jūsu ģimenes dzīvi, intervēt tēvu vai kaķi. Un jūs varat paņemt dažus smieklīgus fotoattēlus, nākt klajā ar parakstiem, vai rakstīt visus rakstus un izlaist mājas sienas avīzi.
  • Dodieties pārgājienos. Tas var būt slēpošanas ceļojums uz mežu ar obligātu pikniku un grila. Vai varbūt ceļojums automašīnā nezināmā maršrutā. Ļaujiet katram ģimenes loceklim izvēlēties kārtību, un tad jūs redzēsiet, kurā negaidītajā vietā jūs atrodaties. Bērni to mīl!

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment