Kā atpazīt raganu saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lauva

Raganas, kas dzimušas zem šīs zīmes, vienmēr ir uzmanības centrā. Viņiem patīk ļauties narcismam un greznībai. Viņiem ir izcila gaume un viņi nekad neļaus izmantot novecojušu slotu kā lidmašīnu, taču tie mierīgi iesēdinās modernu, greznu putekļu sūcēju ar daudzām funkcijām. Viņi pašaizliedzīgi var dalīties ar mīlas dziru un skaistuma noslēpumus. Sadusmot šādu raganu ir bīstami – izsmalcināta fantāzija var pārvērsties sazvērestībā, piemēram, par drēbēm, un tad neviena jauna lieta nepaliks ilgāk par dažām dienām. Papēži lūzīs, rokassomiņas rokturi nokritīs, kažoks noplīsīs pavisam plikpauri.

Jaunava

Ragana Jaunava ir ļoti pedantiska un pakļauta perfekcionismam. Viņas mājā un darbā viss ir izkārtots stingrā secībā, ko izdomājusi pati ragana. Rūpīgi pārdomāts skapis nomierinošās krāsās atrodas skapī atbilstoši nedēļas dienām. Un Jaunava sestdien nekad nevilks piektdienas svārkus. Pat žurku astes un varžu kājas ir numurētas un sakārtotas pēc izmēra.

Svari

Ragana Svari ir neizlēmīgi. Viņa izceļas ar labām manierēm, draudzīgumu un optimismu. Viņam ir spēja pieņemt visus faktorus, veicot maģisku rituālu, un viņš gūst panākumus spirituālajos seansos, ko viņš var demonstrēt ar prieku. Šādai raganai ir ļoti grūti sabojāt garastāvokli, taču viņa ir sīkumaina un visu teikto var izmantot pret tevi.

Skorpions

Skorpiona ragana ir daudzšķautņaina un pievilcīga. Piemīt maģiska spēja apburt. Šajā gadījumā pašas intereses ir pirmajā vietā. Viņa barojas ar kaislības enerģiju un nežēlīgi atbrīvojas no sāncenšiem, izbaudot pretējā dzimuma pastiprināto uzmanību. Pašpietiekamai raganai brīvdienās patīk pagatavot pāris litru mīlas dziras un nekavējoties to izmēģināt nejaušam garāmgājējam.

Strēlnieks

Ragana, kas dzimusi zem šīs zīmes, ir ļoti neapdomīga un pozitīva. Viņš labprāt pavada laiku trokšņainās kompānijās un rīko ballītes mājās. Neapmierinātos kaimiņus ar ne mazāku entuziasmu var uz pāris stundām aizsūtīt uz mežu sēņot. Tas, ka pulkstenis ir pusnakts, viņu neapturēs. Prieks sadraudzēties ar šādu raganu – viņa izstaro pozitīvismu un vienmēr ir gatava palīdzēt.

Lasi arī: Kur atrast mīlestību saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Kāpēc zvaigžņu zīmju pārstāvji pārtrauc attiecības

Mežāzis

Raganai Mežāzim piemīt centība un veselais saprāts. Vienmēr skaidri ievēro nosprausto mērķi un ir nosliece uz krāsu sabiezēšanu. Maģija tiek izmantota reti, pat ārkārtīgi reti, tāpēc to ir grūti aprēķināt. Viņa ir izvēlīga attiecībās ar pretējo dzimumu. Pirms ienirt kaislību bezdibenī, viņa sakārtos visas sajūtas plauktos: ko viņa piedzīvo, kā un, pats galvenais, kāpēc. Ja šai raganai kaut kas neizdodas vai izkļūst no viņas kontroles, tad viņa sāk vainot sevi.

Ūdensvīrs

Ragana ir pašpietiekama un paškritiska, kas tomēr neaptur enerģiju plūst uz āru. Domu gājiens ir līkumots un mulsinošs. Gari skaidrojumi var viņu izjaukt līdzsvarā, un sāksies sīka sazvērestība: saaukstēšanās, kas izlēca vai bēdīgi slavena kauliņa uz mēles. Un nav ko piebremzēt un viņai desmit reizes pajautāt. Šādu cilvēku var izdomāt pēc detaļām: viņas izskatā noteikti būs kāda provokācija: citas krāsas zeķe vai brilles bez brillēm.

Zivis

Zivis ir šaubīga ragana. Viņa vēl nav izlēmusi, pie kuras sugas sevi klasificēt. Viņa ir vai nu laipna burve, vai ne mazāk laipna un pozitīva ragana. Var interesēt cepšana un gatavošana. Raksturs ir mīksts un labsirdīgs. Uzmanies, lai viņu neapvainotu, pretējā gadījumā ievārījuma pīrāga vietā izmēģināsi kādu izsmalcinātāku pildījumu (kas zina, par ko pārvērtīsies bulciņu ēšana – daudzkrāsaini mati vai pēkšņa ķeksīte).

Interesanti un noslēpumaini mums apkārt. Paskatieties tuvāk un vai jūsu vidē ir praktizējošas raganas, burvji un burvji? Noslēpums vienmēr kļūst skaidrs. Jums vienkārši jāieslēdz iztēle un jātic. Brīnumi notiek.

Leave a Comment