Kā atrisināt problēmu attiecības?

Tas attiecas uz savstarpējām attiecībām ar jebkuru cilvēku, vecākiem, bērniem u.t.t. 

Ko darīt? Šajā gadījumā vislabāk paņemt “pauzi”. Tā ir vajadzīga tam, lai attālinātos uz distanci un mazliet nomierinātos, saprast, kas notiek un kāpēc. 

Daudzi ļoti baidās no šīs frāzes – “paņemt pauzi attiecībās”. Uzskata, ka tas ir tas pats, kas šķirties. Taču tā nav. Jo, ja atstāt visu kā ir, attiecības paliks sliktākas. Ja nepaņemt pauzi un neatiet vienam no otra, tad viņi patiešām iekļūs slazdā un kļūs tik neizturami, ka nekas cits neatliks kā viņus šķirt. 

Kad jūs pastāvīgi esiet klāt cilvēkam, kas jums “krīt uz nerviem”, tad jūs nevarēsiet tikt skaidrībā par savām jūtām un emocijām, un tā arī neuzzināsiet, kas notiek jūsu zemapziņā. Tam nav vajadzīgs pārtraukums, distance. Vajag “izslēgt” attiecības kā televizoru, datoru, aiziet un pabūt bez viņiem, klusumā un mierā. Tikai tādā gadījumā jūs varēsiet novērtēt savu uzvedību un partnera uzvedību, saprast savas un viņa īpašības. Kad šī iekšējā darbība būs veikta, iespējams, jūs varēsiet apzināties un piedot gan viņu, gan sevi. 

Tādēļ atslābinieties un atlaidiet situāciju. Lai viss notiek kā tam jānotiek. Attālumā domas nomierinās, nāk jauna saprašana. Novirzieties, sāciet nodarboties ar citām lietām, ļaujiet prātam darboties patstāvīgi. 

Nebaidieties un neceliet paniku, pauze var jums tikai un vienīgi nākt par labu. Tā spēj ne tikai uzlabot jūsu attiecības, bet arī nostiprināt tās, pārmetot jūs uz augstāku līmeni. 

Avots: myjane.ru 

 

Leave a Comment