Kā dabiskā veidā palielināt krūtis; #1 noteikti jāpamēģina!

 

1. Regulāri veic krūšu masāžu

breast-massage

Krūšu pašmasāža ir viens no efektīvākajiem dabiskajiem krūšu palielināšanas veidiem. Tāpat pētījumi liecina, ka regulāri masējot krūtis 30 minūtes dienā, pēc mēneša ievērosi, ka tās kļuvušas par vienu izmēru lielākas.

Krūšu masēšana paātrina As**sriti, kā arī palielina fitoestrogēnu (hormonu, kas atbild par krūšu augšanu) plūsmu. Labākais krūšu masāžas veids: saberzē kopā plaukstas, tādējādi tās sasildot. Masē krūtis no ārpuses uz to iekšpusi. Turpini masēt krūtis aptuveni pusstundu.

 

2. Lieto uzturā veselīgos taukus

Healthy-Fats

Veselīgās taukvielas atrodamas olās, riekstos, avokado, zivīs utml. Šīs vielas palīdz palielināt krūtis, kā arī ir labas Tavai Vese***ai.

 

3. Lieto uzturā ēdienus, kas satur estrogēnu

Xenoestrogens-foods-to-eat

Krūšu izmērs ir atkarīgs no konkrētu hormonu daudzuma ķermenī. Ja samazinās Tavā ķermenī esošā estrogēna daudzums, krūtis kļūst mazākas. Lai no tā izvairītos, Tev jāēd pārtika, kas satur estrogēnu. Labākie estrogēna avoti ir augļi, pākšaugi, linsēklas, vistas galvas zupa.

 

Lasi vēl: 10 svarīgi jautājumi par krūtīm – pārbaudi savu krūšu veselību

 

4. Izvēlies dabīgus līdzekļus

picture of beautiful woman with moisturizing creme

Ir daudz dažādu dabīgu līdzekļu, ko var izmantot krūšu apjoma palielināšanai. Daži no tiem ir:

Fenheļa sēklas: tās satur daudz flavonoīdu un palīdz veidot krūšu audus.

Zāģzobainā sabalpalma: liekais testosterona daudzums organismā palēnina krūšu augšanu. Zāģzobainās sabalpalmas lietošana uzturā stimulē krūšu augšanu un palielina to apjomu.

Grieķu sierāboliņš: tas stimulē prolaktīna ražošanu organismā, tādējādi palielinot krūtis.

 

5. Izmēģini krūšu muskulatūrai paredzētus vingrinājumus

Breast-Exercise-breast-enhancement-exercises

Ir daudz vingrinājumu, kas paredzēti tieši šīs ķermeņa daļas trenēšanai.

 

Atspiešanās balstā pret sienu.

Lai veiktu atspiešanos pret sienu, nostājies ar seju pret to un novieto uz sienas abas plaukstas. Saliec rokas elkoņos, atspiežoties no sienas. Izpildi vingrinājumu 10 sekundes un tad atpūties. Atkārto to 20 reizes dienā.

 

Roku vēzēšana

Nostājies taisni, kājas novietojot plecu platumā. Vēzē rokas plecu locītavā, virzot tās pretēji pulksteņrādītāja virzienam. Veic kustību 10 reizes, tad atpūties 10-15 sekundes. Veic vingrinājumu atkal, šoreiz vēzējot rokas pulksteņrādītāja virzienā. Veic vingrinājumu 15 minūtes dienā.

 

6. Mājsaimniecības darbu veikšana

267998_CaravanPiesta1C1

Atsakoties no elektroniskajām mājsaimniecības ierīcēm un veicot mājsaimniecības darbus pašrocīgi, Tu palielināsi krūtis. Viens no labākajiem vingrinājumiem ir garšvielu saspiešana piestā.

 

Lai arī kuru no dabiskajiem krūšu palielināšanas veidiem Tu izvēlētos, palielināšanās process nenotiks vienas dienas laikā, tikmēr Tu vari izmantot polsterētus krūšturus, kas padarīs krūtis vizuāli kuplākas un lielākas.

Lai arī ko Tu vilktu mugurā, jūties ērti! Nepiespied sevi nēsāt apģērbu, kas Tev liek justies neērti, jo tas var krietni pabojāt Tavu garastāvokli.

 

Leave a Comment