Kā dabūt nost kārpas: droša un nesāpīga metode, kas palīdzēs

Kā dabūt nost kārpas

Labā ziņa ir tā, ka no kārpām iespējams tikt vaļā bez As**s izliešanas un rētām, un tas viss tikai viena produkta dēļ – ābolskābe.

150919153848-01-popular-fruits-apples-super-169

Ābolskābe ir dabisks savienojums, kas atrodams ābolos un ābolu etiķī. Ir pierādīts, ka ābolskābe palīdz samazināt sāpes muskuļos. Tā spēj palīdzēt arī cilvēkiem, kas cieš no fibromialģijas un hroniska noguruma sindroma.

2016-05-31_abolu_etikis

To plaši izmanto sejas kopšanas produktos, jo tā sava ķīmiskā sastāva dēļ iekļūst dziļi ādā.

 

Metode, kas palīdzēs daudziem- Kā dabūt nost kārpas! Dariet šādi

 

Ar ūdeni un ziepēm uzmanīgi nomazgājiet vietu, kur atrodas kārpa. Vislabāk uzlikt uz 15 minūtēm ūdenī iemērcētu vates plāksnīti.

Tad kārtīgi nosusiniet šo vietu.

Pamērcējiet vates gabaliņu ābolu etiķī, bet izspiediet lieko etiķi ārā no tā.

Lieciet to tieši klāt kārpai un nostipriniet ar plāksteri vai marli. Atstājiet uz 15 minūtēm, tad ņemiet nost un noskalojiet šo vietu.

 

Procedūru atkārtojiet trīs reizes dienā vairāku dienu garumā, bet ne vairāk par 7 dienām. Kārpa sākumā kļūs tumša, veidosies tāda kā garoza, bet beigās tā nokritīs nost.

Lasi arī: Uzzini, kā tikt vaļā no kārpām

Atkarībā no kārpas lieluma un dziļuma, var rasties nelieli ādas bojājumi (mazas rētas), tādēļ pēc procedūrām apstrādājiet ādu ar kliņģerītes eļļu vai alvejas sulu.

Noteikti padodiet tālāk šo rakstu, jo būs kāds, kam šis ļoti noderēs!

 

Iesakām arī iepazīties ar citu materiālu par kārpām. Banāna miza, svaigs kartupelis. Iedarbīgi “pieliekamā” līdzekļi pret kārpām. Lai uzzinātu recepti, spied ŠEIT!

COMMENTS

Leave a Comment