Kā dziedās Gailis? Astrologa Pāvela Globas horoskops 2017.gadam!

 

new-years-champagne-glasses

 

AUNS

2017. gadā Auni būs ļoti neparedzami. Viņu ceļā pavērsies daudz interesantu iespēju, tādas perspektīvas, no kurām būs neiespējami atteikties. Rīkojies izlēmīgi, un tad jebkurš jauns pasākums vainagosies ar panākumiem. Pacenties vienmēr būt modrs, jo veiksme mīl uzmanīgos un veiklos. Ja sadraudzēsies ar veiksmi, nekādi šķēršļi nespēs kavēt Tavu virzību uz priekšu.

 

VĒRSIS

Vēršiem 2017. gadā gaidāmas kardinālas pārmaiņas personīgajā dzīvē. Tie, kas vēl nav atraduši savu otro pusīti, noteikti satiks kādu sirdij dārgu un mīlamu cilvēku, ar kuru paliks kopā uz diezgan ilgu laiku. Tie Vērši, kas jau ir ģimenes cilvēki, darīs prātīgi, ja pret savu dzīvesbiedru izturēsies ļoti uzmanīgi, citādi var draudēt nepatikšanas, līdz pat šķiršanās procesam. Profesionālajā dzīvē viss iegrozīsies pašā labākajā veidā – Vērsis var gaidīt paaugstinājumu vai jaunu, interesantu un labi apmaksātu darbu.

 

DVĪŅI

Dvīņu zīmē dzimušie Jaunajā gadā rīkosies izlēmīgi un neapstāsies nekādu šķēršļu priekšā. Katra rīcība, katrs lēmums izrādīsies pareizs, pat ja pirmajā brīdī var likties citādi, tāpēc, ja Tev jau sen ir plāns mainīt darba vietu, saraut attiecības ar kādu cilvēku vai vienkārši uz kādu laiku aizbraukt no pilsētas, droši ķeries pie šo plānu īstenošanas. Vienīgā prasība – kārtīgi pārdomā savu rīcību. Neiesaisties dažādās avantūrās un šaubīgos pasākumos, citādi riskē nokļūt neveiklā situācijā.

 

VĒZIS

Šis gads Vēža zīmē dzimušajiem būs samērā sarežģīts. Var piemeklēt nomākts garastāvoklis, trūkt enerģijas un pārņemt vilšanās dzīvē. Ar šādām noskaņām būs jācīnās visu gadu, lai nenodarītu sliktu savam organismam. Izvairies no konfliktsituācijām, vairāk laika velti atpūtai un meklē visu skaisto: ej uz izstādēm, uz teātri, muzejiem. Gada vidū Vēzis var iepazīties ar cilvēku, kas palīdzēs izrauties no nīkulīgā noskaņojuma.

 

LAUVA

Viss, par ko tik sen sapņoja Lauva, sāks īstenoties 2017. gadā. Veiksme sekos vienmēr un visur. Galvenais – Lauvām būs svarīgi prast atšķirt patiesi vērtīgas idejas no tām, kuras labāk atstāt sapņu līmenī. Brīvie Lauvas atradīs uzticamu un savas mīlestības cienīgu partneri. Tas nozīmē, ka jau tuvāk gada beigām iespējams iestūrēt laulības ostā, kurā jauki un saticīgi pavadīsiet ne vienu vien gadu. Gada otrajā pusē var izskanēt priekšlikums doties ilgākā braucienā. Lauvām labāk no tā atteikties.

 

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām 2017. gads būs īpaši labvēlīgs, it īpaši mīlestībā!

 

JAUNAVA

Jaunava jau no pirmajām 2017. gada dienām jutīs ievērojamu spēka un enerģijas pieplūdumu. Šis laiks kļūs par ideālu periodu, lai mainītu prioritātes un dzīves pozīciju. Iespējams, Jaunava pamanīs kļūdas savā izturēšanās veidā un gribēs tās labot, lai kļūtu par labāku cilvēku. Šī vēlēšanās ļaus Jaunavai uzlabot savas profesionālās, sabiedriskās un cilvēciskās īpašības. Privātajā dzīvē viss notiks emocionāli un vētraini. Iespējams, tas izspēlēs ļaunu joku ar šajā zīmē dzimušajiem cilvēkiem un pajuks kādas senas un šķietami stabilas attiecības.

 

SVARI

Svariem Jaunais gads nebūs viegls. Šajā zīmē dzimušajiem cilvēkiem raksturīgā neizlēmība kļūs par iemeslu daudzām problemātiskām situācijām, turklāt tuvinieki nebūt nesteigsies sniegt atbalstu un palīdzību. Tieši tāpēc šajā zīmē dzimušajiem ieteicams sakopot visu savu gribasspēku, lai varonīgi izturētu visus likteņa triecienus. Jā, un vēl labāk – cīnīties un uzvarēt savu neizlēmību. Neskatoties uz visiem šiem tumšajiem mākoņiem pie Svaru debesīm, Pāvels Globa šajā zīmē dzimušajiem paredz galvu reibinošu karjeras uzplaukumu, turklāt piedāvātie darba pienākumi būs augstu apmaksāti.

 

SKORPIONS

Skorpioniem 2017. gads būs stabils, vienmērīgs un veiksmīgs. Skorpions varēs īstenot pašas neparastākās idejas, ko jau sen lolojis sirds dziļumos. Tie, kas vēl nav saistījušies laulības saitēm, varēs atrast otro pusīti un īsā laikā kļūt par precētiem ļaudīm. Gaiļa gads Skorpioniem ir ideāli piemērots dzīvesvietas maiņai. Tā var būt ne tikai cita pilsēta, bet pat cita valsts. Gailis sola atbalstīt visus Skorpiona centienus un dāvāt viņam tik nepieciešamo veiksmi.

 

STRĒLNIEKS

Līdz ar 2017. gada iestāšanos Strēlniekā parādīsies pārliecība un vēlēšanās daudz ko mainīt savā dzīvē. Strēlnieki iemācīsies priecāties arī par sīku veiksmīti un vienkāršām lietām. Liekot lietā uzstājību un neatlaidību, šīs zīmes pārstāvji spēs ieņemt vadošus amatus, kas atnesīs gan materiālus labumus, gan garīgu gandarījumu par paveikto. Tiesa, vajadzētu izvairīties no tāliem ceļojumiem, jo tie nenesīs gaidīto rezultātu.

 

MEŽĀZIS

Praktiski visu 2017. gadu Mežāzis centīsies izveidot līdzsvaru starp privāto dzīvi un darbu. Lai ātrāk sasniegtu harmoniju šajās jomās, jāpārskata dažas vērtības, jāizvirza sev jauni mērķi un jāīsteno dažas senas idejas. Neskatoties uz to, ka 2017. gads Mežāžiem būs sarežģīts, viņi tajā spēs ieraudzīt arī pozitīvo pusi.

 

ŪDENSVĪRS

Gaiļa gads Ūdensvīra zīmē dzimušajiem atnesīs daudzus jaunus atklājumus. Vispirms viņi sapratīs, ka spēj izjust tādas emocijas, par kādām agrāk pat nesapņoja. Var teikt, ka Ūdensvīru gaida vērtību un prioritāšu pārvērtēšana. Uzticies savai intuīcijai – tā nepievils. Turklāt nevajag ņemt vērā apkārtējo viedokli, jo viņiem ne vienmēr ir taisnība, bet dotajiem padomiem var būt negatīva ietekme uz Tavu dzīvi.

 

ZIVIS

Zivīm 2017. gadā neiztikt bez enerģijas un harismas. Šīs divas īpašības palīdzēs tikt galā ar grūtībām, ar kurām Zivis jau kādu laiku cīnās. Zivīm ļoti svarīga būs kardināla dzīves prioritāšu maiņa. Tieši ar to vajadzētu nodarboties Jaunajā gadā. Turklāt šāda izturēšanās noteikti patiks gada saimniekam, un viņš Tevi bagātīgi apdāvinās.

la.lv

 

Leave a Comment