Kā iekarot vīrieti Aunu un kuru zodiaka zīmju pārstāves viņiem ir vispiemērotākās

Tātad, ja Tavs izredzētais ir dzimis zem Auna zīmes, ir pienācis laiks uzzināt, kā tad īsti iekarot šī vīrieša sirdi!

Šie vīrieši ir sajūsmā no sievišķības, viņus piesaista sievietes, kuras prot apburt ar savu skaistumu un manierēm, jo dziļi sirdī šie vīrieši ir īsti romantiķi!

Šīs zīmes pārstāvji ir īsti pavedinātāji, tāpēc sievietes iekarošana viņiem noteikti sagādā baudu, līdz ar to neesiet viegls ieguvums – apburiet, flirtējiet un neatklājiet visas savas “kārtis” uzreiz!

Šis vīrietis vienmēr būs galvenais, par to nevar būt nekādi jautājumi. Ja Tu to mēģināsi apšaubīt, Auns apvainosies, tāpēc feministes pozīcija viņu pilnīgi noteikti tracinās.

Šis vīrietis ir ļoti kaislīgs, viņš alkst tuvības un ir gatavs uz ļoti daudz ko, lai iegūtu mīļotās uzmanību. Viņš ir diezgan dzēlīgs un ass vīriešu kompānijā, taču, paliekot ar sievieti divatā, viņš ir ļoti maigs.

Vai šis vīrietis ir aizņēmis visas Tavas domas?! To var saprast, tomēr nevajadzētu kļūt atkarīgai no viņa pilnībā. Aunam, protams, patīk mīļas un maigas sievietes, taču “aitiņa” diez vai viņam ies pie sirds, tāpēc nekautrējies iesaistīties arī kādā strīdā un aizstāvēt savu viedokli.

Kuru zodiaka zīmju pārstāves ir piemērotas Auniem? Izrādās, ka šie vīrieši kopīgu valodu var atrast ar jebkuru sievieti, taču īpaša harmonija viņiem var izveidoties tieši ar šo zodiaka zīmju sievietēm:

  • DVĪŅI – viņiem noteikti būs par ko parunāt;
  • LAUVA – no šīs mīlestības viss dzirksteļo;
  • VĒRSIS – stabilitāte un kustība uz priekšu;
  • STRĒLNIEKS – piedzīvojumi un izklaide;
  • ŪDENSVĪRS – dvēseliska pievilkšanās.

Leave a Comment