Lūk, ko katras zodiaka zīmes vīrieši nevar ciest sievietēs

Womens-hair

Kā gan sievietes var nemīlēt?! Viņas taču ir tik apburošas! Jā, neviens to neapstrīd, taču jāatzīst, ka gandrīz katrai no mums piemīt kaut kas tāds, ko vīrieši mūsos nevar ciest!

Astrologi ir nonākuši pie secinājuma, ka, balstoties uz vīrieša horoskopa zīmi, var noteikt ne tikai to, kādas tad īsti sievietes šīs konkrētās zodiaka zīmes pārstāvjiem patīk, bet arī to, ko tad viņi sievietēs nevar ciest un kāda sieviešu rīcība viņus tracina, tāpēc mēs Tev piedāvājam noskaidrot, kādas rakstura iezīmes un uzvedību katras zodiaka zīmes pārstāvis nevar ciest, lai Tu nekavējoties pārstātu piekopt šīs kaitinošās lietas un iekarotu viņa sirdi!

Lasi arī: Insults: atcerieties 3 pirmos soļus, lai izglābtu dzīvību sev un saviem tuviniekiem!

Auniem nepatīk pārāk uzstājīgas sievietes, kuras zvanīs viņiem ik pēc piecām minūtēm, lai dalītos savās problēmās. Šīs zīmes pārstāvji nevar ciest to, ja sieviete vēlas visa Auna brīvo laiku aizpildīt tikai un vienīgi ar sevi, turklāt vīrieši, kur dzimuši zem šī zvaigznāja, kļūst ļoti saniknoti, kad viņus kontrolē vai aizliedz darīt to, ko viņi grib.

Vēršus spēj nokaitināt nevīžīgas sievietes, jo viņiem ir ļoti būtiski, lai sieviete vienmēr labi izskatītos, turklāt paspētu uzturēt kārtībā arī mitekli. Vēl viena lietas, kas kaitina šīs zodiaka zīmes pārstāvjus – ja sieviete neprot gatavot!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment