Kā iekarot vīrieti Vērsi un kuru zodiaka zīmju pārstāves viņiem ir vispiemērotākās

Tātad, ja Jūsu izredzētais ir dzimis Vērša zīmē, ir pienācis laiks uzzināt, kā tad īsti izpelnīties šī vīrieša uzmanību!

Esot estēti no dabas, Vērši ļoti lielu uzmanību pievērš skaistumam un arī savas mīļotās izskatam. Ļoti svarīgs viņiem šķiet tieši apģērbs, tāpēc vislabāk pie sirds šīs zīmes pārstāvjiem iet sievietes, kas ir ģērbtas stilīgi, eleganti un sievišķīgi, bet, ja Jūsu ārējais veidols ir pārāk spilgts un ekstravagants, tas, visticamāk, Vēršiem nepatiks.

Galvenā īpašība, kuru šis vīrietis vēlas redzēt savā sievietē – mērenība it visā, viņu piesaista apburošas un sabiedriskas sievietes, taču, ja šī sieviete stundu no vietas neatlaidīgi par kaut ko tarkšķēs, viņš ātri vien nogurs un jutīsies vīlies.

Šis vīrietis dievina garšīgu ēdienu, tieši Vērši ir vislielākie gardēži, tāpēc ceļš pie viņiem noteikti ved “caur vēderu”, kas nozīmē to, ka ja Jūs gatavojat diezgan slikti vai vispār neko neprotat pagatavot, steidzami mēģiniet šo situāciju labot.

Vērsis ir arī izteikts darbaholiķis, viņš daudz strādā un labi pelna, tāpēc darba tēma viņam noteikti ir ļoti svarīga. Pacenties reizēm iztaujāt viņu par darba projektiem, kā arī palielīt, ja ir iemesls.

Kuru zodiaka zīmju pārstāves šiem vīriešiem ir piemērotas?! Izrādās, ka laimīgi šie vīrieši var kļūt ar jebkuras zīmes pārstāvi, taču īpaša savienība var izveidoties ar šo zodiaka zīmju sievietēm:

  • JAUNAVA – praktiskums un klusa laime;
  • VĒZIS – mājīga ģimenes ligzdiņa;
  • MEŽĀZIS – materiāls nodrošinājums un mērķu sasniegšana;
  • DVĪŅI – stipra ietekme, dinamiska savienība;
  • ZIVIS – romantika un ļoti spēcīgas jūtas.

 

 

 

 

Leave a Comment