Kā izmainīt imidžu un piemeklēt labāko?

Imidžs ir tas, kā mēs uztveram kādu cilvēku. Pamēģiniet aprakstīt jūsu draudzeni, nesakot skaļi. Vienkārši padomājiet par viņu. Jums ienāks prātā, ka viņa ir komunikabla, labi strādā parfimērijas nodaļā, simpātiska, viņai ir laba figūra vai tieši pretēji, kopj sevi, bet dažreiz uz nagiem var redzēt nolupušu nagu laku. Nenodod, bet reiz iedzērusi par daudz, pateica manam vīram, ka viņš viņai ļoti patīk. Katram cilvēkam būs savs saraksts. Viss minētais arī būs jūsu draudzenes imidžs.

8 iemesli, kādēļ vajadzētu mainīt imidžu

Ne vienmēr izdodas mainīt imidžu, lai vienu reizi un jau uz visiem laikiem. Jo dzīves laikā, mainās mode, tēla aktualitāte un tas nozīmē, ka mainās pats imidžs.  Ja tas nenotiek, tad cilvēks it kā iestrēgst vienā un tajā pašā tēlā, un šāds imidžs jau ir kaitīgs tās saimniecei.

  1. Sociālā statusa maiņa: atradāt jaunu, prestižu darbu, saņēmāt labu paaugstinājumu karjeras kāpnēs, apprecējāties ar bagātnieku u.t.t.
  2. Kad mainījušās jūsu vēlmes un uzskati un jūs jūtat, ka esat jau izauguši no iepriekšējā tēla.
  3. Kad ārējais izskats jums traucē izvirzīties dienestā vai karjeras veiksme nepelnīti met jums līkumu.
  4. Pēdējā laikā pretējais dzimums pārstājuši jums pievērst uzmanību.
  5. Aizvien biežāk jums apkārt esošie cilvēki saka, ka jums laiks pieaugt.
  6. Ja esat iemīlējusies cilvēkā, kurš ģērbjas citādākā stilā nekā jūs un jūs gribat viņu savaldzināt.
  7. Kad jūtaties ne savā ādā, tādēļ, ka citi izskatās labāk par jums.
  8. Jūs gribat sākt jaunu dzīvi un jums viss ir apnicis.

Tad ko mainīt?

Ir jēdziens stils. Stils- grima, drēbju, aksesuāru, frizūras kombinācija u.t.t. Vai tiešām, lai kaut ko sevī mainītu, vajag aiziet uz konsultāciju pie stilista? Un kurš dos garantiju, ka tas ir īsts stilists, nevis frizieris, kas vēlas piepelnīties un sauc sevi par stila speciālistu?

Vienkāršākās rekomendācijas:

  1. Jūs kaut kas neapmierina un esat nolēmušas kaut ko mainīt savā dzīvē. Iedomājaties harmonijas rombu, tam ir vienādas malas, uz katras romba malas ir virsraksts. Uz pirmās malas- ķermenis, uz otrās malas- darīšanas. Uz trešās malas- kontakti, bet uz ceturtās malas- fantāzijas, personīgā attīstība. Tās ir visas mūsu dzīves sastāvdaļas. Ķermenis, tas ir tik, cik laika mēs dzīvē veltam savam ķermenim. Tās ir masāžas, sporta zāles, pirtis u.t.t. Darīšanas, tas ir cik mēs laika veltām biznesam, darbam, tikšanām ar biznesa partneriem. Kontakti- cik laika mēs veltām radiniekiem, draugiem, mīļajiem. Fantāzijas un personīgā attīstība, tie ir sapņi, dzīves plānošana, interesantu grāmatu lasīšana, kursu apmeklēšana. Kad mēs veltām vienādu laika daudzumu visām romba malām, tad mēs iegūstam pilnu harmoniju dzīvē.
  2. Pašcieņa un pašvērtējums. Ja pašvērtējums ir pazemināts, tad neizdosies labs imidžs. Pašvērtējumam jābūt normālam. Tas ir tad, kad personīgās darbības sakrīt ar tām, ko sagaidāt. Ja cilvēks ir aktīvs, viņš sagaida no sevis vairāk, nekā viņš patiesībā spēj izdarīt. Šie cilvēki uzstāda nereālus termiņus, kad tiem jāsasniedz kaut kādus mērķus un bēdājas, kad neiegūst vēlamo. Vajag reāli skatīties uz dzīvi un uzstādīt sev reālus sasniegumus.
  3. Atgriezieties pie sevis, pie sava dabiskā izskata, nevajag brunetēm kļūt par platīna blondīnēm, nesanāk pārāk skaists iespaids. Matu krāsu labāk pielīdzināt jūsu dabiskajam tonim. Jo dabai pretī nevar strīdēties, tā labāk zināja ar kādām piepildīt jūsu ādu, acis un matus. Jums vajag tikai tajā ieklausīties un jūs no tā būsiet tikai uzvarētāja.

Leave a Comment